yemiołka 10.10.2002 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 no wszystkie, rzecz jasna, nie da się przecież przeczytać jednego i nie sięgnąć po następny. ale maniakiem fantasty nie jestem; zjadłam co prawda większość Pratchettów, bo mi je kumpel przywoził aż z Warszawy partiami i kazał pożerać, więc żarłam - i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 a ja chyba jestem i to w dodatku podwójnym erotyczno-fantastycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 11.10.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Widze Dobrzykowice ze mamy wiele wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 11.10.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Nowoczesna literatura cały czas mnie zaskakuje. Ot taka Yemiołkowa proza ! Człowiek sobie czyta i czyta.... i raptem po wrześniu zaczyna się lipiec !? Najpierw myślałem, że coś mi umknęło, więc przewinąłem taśmę do tyłu - ale nie ! Wszystko się zgadza !! No to sobie pomyślałem - ech te nowoczesne gadżety - pewno post wędrował od routera do routera przez 3 miesiące i biedaczysko nie mógł trafić do właściwego. Ale jak się drugi lipiec pokazał w październiku to ta koncepcja też upadła. Teraz zakładam, że te odcinki powstały dawno temu i zostały szczęśliwie odnalezione w starych skrzyniach. Zgadłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2002 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 yemiołka próbuje nadgonic "niepisanie" na forum. gdzies pisała w innym miejscuna forum, że ma wstępne wersje i teraz je składa do k.... znaczy się w całosć i wkłada do dziennika. czy to było tak yemiołko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.10.2002 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Kochani, ona to po prostu znalazła ... w betoniarce !!! Tylko ciekawe, gdzie upchnęła dalsze odcinki tej mrożącej krew w żyłach opowieści??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo 14.10.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Zapewne nie będę zbyt oryginalny, powtarzając za resztą Forumowiczów, że Twój dziennik jest świetny. Ale naprawdę teksty z niego bawią do łez.PozdrawiamFrodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 31.10.2002 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 On 2002-10-11 20:38, Luśka wrote: Kochani, ona to po prostu znalazła ... w betoniarce !!! Tylko ciekawe, gdzie upchnęła dalsze odcinki tej mrożącej krew w żyłach opowieści??? no oczywiście, Luśka wie w czym rzecz... oskrobuję te kawałki z resztek betonu i próbuję odcyfrować - myślicie, że to tak łatwo idzie??!! cała jestem upaprana w cementowym pyle i doprawdy łapska już mi opadają. pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.12.2002 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 mnogość życiowych zmian nie pozostawia mi czasu na pisańsko, ale niechronologicznie informuję, wyjąc z radości, że wprowadzamy się za tydzień!!!!!!!!! o wszelkich i różnorakich perypetiach to już chyba w przyszłym roku.... hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.12.2002 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Serio? Ale szybko. No to wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia we własnym domku i Szczęśliwego Nowego Roku. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 23.12.2002 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Yemiołka, SERDECZNE GRATULACJE z obu powodów (przeprowadzka i Marcel)!!!!http://www.hanys73.republika.pl/ikonki/jump1.gif A. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-12-23 17:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.12.2002 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Yemiołko, gratulacje, gratulacje, gratulacje !!! Chyba się powtarzam, ale tylko to przychodzi mi do głowy. Trzymajcie się ciepło i mocno w tym rozszerzonym składzie oraz samych radości w nowym domku! W ramach ostatnio propagowanej akcji - czytajcie Marcelowi "Muratora" - może zostanie WIELKIM Budowniczym XXI wieku, albo..... Naczelnym Redaktorem tegoż czasopisma.Uściski,Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.12.2002 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Serdeczne gratulacje. Wiele się u Ciebie dzieje, pewnie dlatego zaabsorbowana wspaniałą rzeczywistością, rzadko ostatnio gościsz na forum. Uściski dla dzieciaków. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.01.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Może już po fakcie, ale sama się prosiłaś, żeby skrytykować, co niniejszym czynię :grin: :grin: :grin: :grin: ... :grin: :grin: :grin: Chyba tej krytyki już wystarczy. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.02.2003 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 dzięki wszystkim! w domku jest pięknie, w kominku huczy za brudną szybą [eh, te mokre drewno ], Marcel beczy, Majka rozrabia, pies się włóczy po polach, a dni uciekają zbyt szybko.... przynajmniej bliżej wiosny... pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.02.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Trzymaj się Yemiołko! Ze skrótowej wypowiedzi widać, żeś kobieta zajęta bardzo, ale mam nadzieję, że razem z wiosną wrócisz do nas na Forum i opiszesz trochę wrażeń z nowej chałupki. Serdeczności moc :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 pozdrowienia i życzenia spokojnych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 03.02.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Yemiołka, Wyślij swój adres redakcji w sprawie prenumeraty, bo podobno go nie mają. Pozdrawiam i trzymaj się,Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.03.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 a jednak jest .....yemiołka reaktywacja .......czekam niecierpliwie na cd...... PS. Żaba rozparła sie na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.03.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 to nie żaba, to nasza zielona morda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts