yemiołka 19.05.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 no fakt, zapomniałam o tym aspekcie. moje młodsze dziecię też ma takową manię, w końcu wychowywane w kamiennym kręgu , ale skupia się głównie na transporcie tłucznia do bagażnika rowerku siostry [zamykanego, więc misja tajna], a ona się potem dziwi, sierotka, czemu wystartować nie może zazdroszczę skarbnicy, nasza jeszcze nieodkryta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 czy miseczka w ostatni weekend majowy nie jest bardzo, ale to baaaaaaaardzo potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 a wiesz, chyba będzie barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.05.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 A jest jakaś szansa na zdjęcia z yemiolkowej budowy? czyta się świetnie , a jakby tak jeszcze okrasić obrazkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 A jest jakaś szansa na zdjęcia z yemiolkowej budowy? czyta się świetnie , a jakby tak jeszcze okrasić obrazkami... szanse są zawsze... w tym przypadku - nieco odległe. ale kto wie? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.05.2004 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Yemiołka , nie wiedziałem że pomysł dzinników jest twojego autorstwa, no no - kobiety chyba rzeczywiście są od nas mądrzejsze :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Yemiołka , nie wiedziałem że pomysł dzinników jest twojego autorstwa, no no - kobiety chyba rzeczywiście są od nas mądrzejsze :> no pewnie,że są!! [istotny współudział Jana w pomyśle dyskretnie przemilczę, bo nie pasuje do teorii męskości. morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.05.2004 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 [ [istotny współudział Jana w pomyśle dyskretnie przemilczę, bo nie pasuje do teorii męskości. morda] w najnowszej teorii męskości mówi sie, ze facet jest ginacym gatunkiem, tak wiec trochę cierpliwości a będziecie miały nas z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 pomysł do kitu. na kogo będziemy wtedy narzekać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.05.2004 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 pomysł do kitu. na kogo będziemy wtedy narzekać?! To nie jest jakiś tam pomysł, wg wspomnianej teorii, mężczyzna jest takim nieudanym żeńskim osobnikiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 i jako twór nieudany ulega naturalnej tendencji do eliminacji wybrakowanych obiektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.05.2004 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 i jako twór nieudany ulega naturalnej tendencji do eliminacji wybrakowanych obiektów? coś w ten deseń, przynajmniej wg tej teorii, ciekawe jek bedziecie się bez nas rozmnażały....przez pączkowanie ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 21.05.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 dobrzykowice, chyba gazet nie czytasz Naukowcy potrafią już rozmnożyć myszy bez udziału płci męskiej. Także seksmisja i te sprawy ... Ciekawe kiedy trzeba będzie zapisać was do czerwonej księgi ginących gatunków i zamykać w zoo żeby małe dziewczynki zobaczyły jak wyglądał tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 a wiesz, chyba będzie barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo! szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.05.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 dobrzykowice, chyba gazet nie czytasz Naukowcy potrafią już rozmnożyć myszy bez udziału płci męskiej. Także seksmisja i te sprawy ... No tak rzeczywiście rewelacja, ciekawe tylko ile bedziecie miały z tego przyjemności....szklana pipeta zamiast meskiej chluby - brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.05.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 będziemy przy tym żłopać wódkę. też przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.05.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 będziemy przy tym żłopać wódkę. też przyjemne Przyjemne ? Że też ja nigdy tych kobiet zrozumieć nie mogę Może przyśpieszę proces ewolucji, pójdę i palnę sobie w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 będziemy przy tym żłopać wódkę. też przyjemne Przyjemne ? Że też ja nigdy tych kobiet zrozumieć nie mogę są gusta i guściki oraz biusta i biuściki, jak mawiali starożytni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 27.05.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Yemiołka dopiero teraz dotarłem do dziennika i łyknąłem na raz - super literatura, super mega extra total full wypas extrem do czytania Jak się u nas zjawicie, to nie jedno lwóweckie popłynie.. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.05.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 ooo, i tu Lwówkiem kusi... kusiciel jeden... znalazł mój słaby punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts