Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

yemio?kowa betoniarka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

prawdę powiedziawszy - my już przewalczyliśmy :roll:

no niestety, ale lajwisbrutal - okazało się, ze nasza niania zadziałała mało wychowawczo - przywlokła kota z Majką, bez naszej zgody. w sumie bestia miała jednak zostać, ale pierwszy wieczór okazał się katastrofą - łażenie po Marcelu w nocy, wielki pokaz odwewnętrznych zdolności typu "[...] jak kot" i inne atrakcje. nie na nasze mieszkanie na poziomie podłogi z małym dzieckiem i wykładziną. :o więc jednak decyzja: kocur i owszem, ale najwcześniej na jesień, czyli po wyprowadzce na górę i zrobieniu podłóg. kotu zresztą też ta wersja się spodobała - odwieziony pognał do mamy i nawet się nie obejrzał 8)

tak więc klub powitam jednak za jakiś czas :oops: :D

• 2 weeks później...

przeczytałam dzisiejszy odcinek....nie yemiołkowo-rozweselający tylko inny....całkiem inny....jak mało wiemy o ludziach.....jak często wyrabiamy sobie opinie tylko i wyłącznie na podstawie pobieżnej znajomości...

yemiołko - niesamowicie zaskoczyłaś mnie sprawą adopcji....jedyne co mogę chyba zrobic to pogratulować takiej decyzji...pewnie nie była łatwa ...

yemiołka - pomysł dobry. Mam okazję ocenić realizację :)

Koleżanka - matka trojga własnych dzieci - ma w domu rodzinne pogotowie opiekuńcze - i już 2 tygodnie minęły od czasu gdy dostali trójkę maluszków. Dają sobie radę. Szkoda, że dzieci pozostaną u nich tylko do max 12 miesięcy. W tym czasie różne organizacje (nie wiem jakie - MOPR?, sąd) muszą znaleźć rodzinę zastępczą albo coś innego musi się wydarzyć.

Odważna baba - 6 dzieci...

Pozdrawiam

Połknęłam właśnie książkę "Oskar i pani Róża" - polecam mocno! Oczy tylko trzeba wycierać, cholera...

hihi, Ivo, no to przyznaj się - co sądziłaś o mnie na podst. pobieżnej znajomości?? 8) 8)

no co tam mogłam sądzić :lol: ...pewnie tak jak wszyscy czytający Twój dziennik (ja jeszcze mam ten plus że znamy się osobiście ;-)) uważali że jesteś przesympatyczną wesolutką osobą, w ogóle bez zmartwień, a jeśli już jakies problemy się pojawiają to natychmiast w jakiś przedziwny sposób uda się je łatwo rozwiązać....a może właśnie ta decyzja dlatego okazała się łatwa.....dzisiejszy odcinek wniósł - jak dla mnie - też inną yemiołkę....poważniejszą.....i....co tu dużo mówić - należy Ci się morda wielgaśna :D

yemiołka - pomysł dobry.

ja mam zawsze dobre pomysły 8) 8)

Mam okazję ocenić realizację :)

Koleżanka - matka trojga własnych dzieci - ma w domu rodzinne pogotowie opiekuńcze - i już 2 tygodnie minęły od czasu gdy dostali trójkę maluszków. Dają sobie radę. Szkoda, że dzieci pozostaną u nich tylko do max 12 miesięcy. W tym czasie różne organizacje (nie wiem jakie - MOPR?, sąd) muszą znaleźć rodzinę zastępczą albo coś innego musi się wydarzyć.

Odważna baba - 6 dzieci...

na takie cuda trzeba być MEGATWARDZIELEM!! podziwiam.

Pozdrawiam

Połknęłam właśnie książkę "Oskar i pani Róża" - polecam mocno! Oczy tylko trzeba wycierać, cholera...