Ivonesca 16.06.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ....i już nawet krzynkę tego trunku obiecuje na spotkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 17.06.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 ....i już nawet krzynkę tego trunku obiecuje na spotkanku Bestyjka... [mniammmm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.06.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 właściwie to, gdzie podział się twój dziennik? nie mogłam go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 właściwie to, gdzie podział się twój dziennik? nie mogłam go znaleźć tu? http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=330696#330696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 no tak nie mogłam znaleźć bo, na pierwszej stronie wpisy do dzienników z czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ano... są pewne opóźnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.06.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witaj w klubie A duże toto czy jeszcze take malusie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.06.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 yemiołka - czyli "walczymy" z kotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 28.06.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 prawdę powiedziawszy - my już przewalczyliśmy no niestety, ale lajwisbrutal - okazało się, ze nasza niania zadziałała mało wychowawczo - przywlokła kota z Majką, bez naszej zgody. w sumie bestia miała jednak zostać, ale pierwszy wieczór okazał się katastrofą - łażenie po Marcelu w nocy, wielki pokaz odwewnętrznych zdolności typu "[...] jak kot" i inne atrakcje. nie na nasze mieszkanie na poziomie podłogi z małym dzieckiem i wykładziną. więc jednak decyzja: kocur i owszem, ale najwcześniej na jesień, czyli po wyprowadzce na górę i zrobieniu podłóg. kotu zresztą też ta wersja się spodobała - odwieziony pognał do mamy i nawet się nie obejrzał tak więc klub powitam jednak za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.06.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 to nasz na szczęście był wychowany troszkę ...nie łaził po nikim ....no a teraz dzieci pojechały na wakacje a mamusia zajmuje sie kotem to sie porobiło pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 przeczytałam dzisiejszy odcinek....nie yemiołkowo-rozweselający tylko inny....całkiem inny....jak mało wiemy o ludziach.....jak często wyrabiamy sobie opinie tylko i wyłącznie na podstawie pobieżnej znajomości...yemiołko - niesamowicie zaskoczyłaś mnie sprawą adopcji....jedyne co mogę chyba zrobic to pogratulować takiej decyzji...pewnie nie była łatwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ....i cały czas zastanawiam sie czy podnieść ten palec do budki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 hihi, Ivo, no to przyznaj się - co sądziłaś o mnie na podst. pobieżnej znajomości?? decyzja była bardzo mocno łatwa - bo czasami najważniejsze decyzje są najłatwiejsze, jakieś takie dziwaki. oby ino za decyzją szedł real... budka wciąż otwarta. buzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 yemiołka - pomysł dobry. Mam okazję ocenić realizację Koleżanka - matka trojga własnych dzieci - ma w domu rodzinne pogotowie opiekuńcze - i już 2 tygodnie minęły od czasu gdy dostali trójkę maluszków. Dają sobie radę. Szkoda, że dzieci pozostaną u nich tylko do max 12 miesięcy. W tym czasie różne organizacje (nie wiem jakie - MOPR?, sąd) muszą znaleźć rodzinę zastępczą albo coś innego musi się wydarzyć. Odważna baba - 6 dzieci... Pozdrawiam Połknęłam właśnie książkę "Oskar i pani Róża" - polecam mocno! Oczy tylko trzeba wycierać, cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 hihi, Ivo, no to przyznaj się - co sądziłaś o mnie na podst. pobieżnej znajomości?? no co tam mogłam sądzić ...pewnie tak jak wszyscy czytający Twój dziennik (ja jeszcze mam ten plus że znamy się osobiście ) uważali że jesteś przesympatyczną wesolutką osobą, w ogóle bez zmartwień, a jeśli już jakies problemy się pojawiają to natychmiast w jakiś przedziwny sposób uda się je łatwo rozwiązać....a może właśnie ta decyzja dlatego okazała się łatwa.....dzisiejszy odcinek wniósł - jak dla mnie - też inną yemiołkę....poważniejszą.....i....co tu dużo mówić - należy Ci się morda wielgaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Połknęłam właśnie książkę "Oskar i pani Róża" - polecam mocno! Oczy tylko trzeba wycierać, cholera... słuchałam parę odcinków w radiu.....chyba pójdę dzisiaj i sobie kupię...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ivonesca ja tez ide kupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.07.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 a jeśli już jakies problemy się pojawiają to natychmiast w jakiś przedziwny sposób uda się je łatwo rozwiązać.... Ivo, jakie problemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.07.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 yemiołka - pomysł dobry. ja mam zawsze dobre pomysły Mam okazję ocenić realizację Koleżanka - matka trojga własnych dzieci - ma w domu rodzinne pogotowie opiekuńcze - i już 2 tygodnie minęły od czasu gdy dostali trójkę maluszków. Dają sobie radę. Szkoda, że dzieci pozostaną u nich tylko do max 12 miesięcy. W tym czasie różne organizacje (nie wiem jakie - MOPR?, sąd) muszą znaleźć rodzinę zastępczą albo coś innego musi się wydarzyć. Odważna baba - 6 dzieci... na takie cuda trzeba być MEGATWARDZIELEM!! podziwiam. Pozdrawiam Połknęłam właśnie książkę "Oskar i pani Róża" - polecam mocno! Oczy tylko trzeba wycierać, cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts