Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

yemio?kowa betoniarka

Recommended Posts

yemiołka forum nie ZOOpark tu lwy na wolności latają i to w dowolnej barwie futra i długości włosa. :lol:

A jak cić lew zeźre to tylko zaginiona będziesz, bo nie ma dowodów i ubezpieczalnia może chyba dopiero po 10 latach wypłacić za szkody na gałęzi, a Boże Narodzenie tuż tuż i różne się zwyczaje przyjęły, niektóre anglosaskie. :o

Na przykład taka yemioła na Święta nad drzwiami. 8)

Melduj o przeręblu. Samowolę popełniłać był praworządny Inspektor i rozbiórkę nakazał czy co? :-?

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

To "amen" mi sie nie podobało. Mam nadzieję, ze nie oznacza końca dziennika :roll: Yemiołka please :D

Przerębel męczyl mnie dość dlugo, Yemiolka nic nie napisała, więc wyobraziłam sobie, że Jano zapragnął miec jeszcze jedne drzwi, wycinanie boschem trwa za długo, toteż poprosił miejscowego chlopka z ostrówkiem............ :D

A wasza wyobraźnia jakie pomysly podsuwała?

To "amen" mi sie nie podobało. Mam nadzieję, ze nie oznacza końca dziennika :roll:

oznacza nagły atak dewocji ;)

Yemiołka please :D

Przerębel męczyl mnie dość dlugo, Yemiolka nic nie napisała, więc wyobraziłam sobie, że Jano zapragnął miec jeszcze jedne drzwi,

oj oj, jesteś niebezpiecznie blisko [przerębla], ale to już zupełnie inna historia 8) 8)

wycinanie boschem trwa za długo, toteż poprosił miejscowego chlopka z ostrówkiem............ :D

A wasza wyobraźnia jakie pomysly podsuwała?

• 1 month później...