kroyena 29.07.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 yemiołka forum nie ZOOpark tu lwy na wolności latają i to w dowolnej barwie futra i długości włosa. A jak cić lew zeźre to tylko zaginiona będziesz, bo nie ma dowodów i ubezpieczalnia może chyba dopiero po 10 latach wypłacić za szkody na gałęzi, a Boże Narodzenie tuż tuż i różne się zwyczaje przyjęły, niektóre anglosaskie. Na przykład taka yemioła na Święta nad drzwiami. Melduj o przeręblu. Samowolę popełniłać był praworządny Inspektor i rozbiórkę nakazał czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.07.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Na przykład taka yemioła na Święta nad drzwiami. iiii tam, zaraz byście mnie ściąg[nę]li, bo by Wam moje odnóża dyndające we framudze przeszkadzały w wychodzeniu na pifo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 No yemiołka cośty spreje reklamujesz ..... napięcie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.10.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 yemiołka wiesz że lubię jak piszesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.10.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 A o przeręblu dalej nic !!! Skandal !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 15.10.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 yemiołko, ślicznie piszesz , czuję zapachy Twojego domu i widzę Cię szczęśliwą! Serdeczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.10.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 A może ten przerębel (ta przerębla???) miał/-a coś wspólnego z żubrówką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 To "amen" mi sie nie podobało. Mam nadzieję, ze nie oznacza końca dziennika Yemiołka please Przerębel męczyl mnie dość dlugo, Yemiolka nic nie napisała, więc wyobraziłam sobie, że Jano zapragnął miec jeszcze jedne drzwi, wycinanie boschem trwa za długo, toteż poprosił miejscowego chlopka z ostrówkiem............ A wasza wyobraźnia jakie pomysly podsuwała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Yemiołka wzięła się zawzięła i piąstką wyrąbała przerębel (po spożyciu żubrówki, po czem piąstka była spuchła...). (A co Jano Yemiołce zrobił, że ona za przeręble się wzięła, kurka..nie wiem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 yemiołko - a może by tak jesiennie jakieś spotkanko zrobić? w kórymś z domków bardziej rodzinnie lub po pracy, któregoś popołudnia bardziej forumowo...co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 ach i zapomniałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.10.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 To "amen" mi sie nie podobało. Mam nadzieję, ze nie oznacza końca dziennika oznacza nagły atak dewocji Yemiołka please Przerębel męczyl mnie dość dlugo, Yemiolka nic nie napisała, więc wyobraziłam sobie, że Jano zapragnął miec jeszcze jedne drzwi, oj oj, jesteś niebezpiecznie blisko [przerębla], ale to już zupełnie inna historia wycinanie boschem trwa za długo, toteż poprosił miejscowego chlopka z ostrówkiem............ A wasza wyobraźnia jakie pomysly podsuwała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.10.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 yemiołko - a może by tak jesiennie jakieś spotkanko zrobić? w kórymś z domków bardziej rodzinnie lub po pracy, któregoś popołudnia bardziej forumowo...co Ty na to? no przecież wiesz, że ja [morda, morda] - jassssne! powiedz tylko słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 toście się objedli tych grzybków PS. W domku czy w mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 toście się objedli tych grzybków PS. W domku czy w mieście? kobito, w niebie też jest gadugadu, więc je odpal i zgadamy się; może dostanę przepustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 yemiołko, dziękuję za dobry humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 08.12.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Yemiołko Ty moja - i może różę herbacianą należy od tego roku wieszać pod powałą w Wieczór Wigilijny????? A pod różą też się można całować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.12.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 pod różą można, i pod kołdrą też... gdy się ją powiesi pod powałą [nota bene niezłe słówko ta "powała". takie... powalone;)] ps. Opallo, i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 no rzeczywiście - do jakiego wątku się nie zajrzy to całowanie tylko [morrrrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.12.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 no rzeczywiście - do jakiego wątku się nie zajrzy to całowanie tylko [morrrrrrda] no a co innego robić w te dłuuuugie pseudozimowe wieczory?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts