Luśka 09.12.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Mikołaj krąży, to i ludziska złagodniały, coby się na rózgi nie załapać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ależ się uszukałam...ale znalazłam fajnie znów czytać Twoje zmagania z kanalizą i nie tylko pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 hej ja tu w imieniu swoim i bogusa proszę o kolejny odcinek dziennika....co by podreperować nastroje np. [morda zielona] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.07.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Dolaczam do grona proszacych i czekajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.10.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Urrrraaaaa!!!! urrraaaaaaa!!!!! Yemiołka wróciła POZDRAWIAM i czekam na dalsze odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.10.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 inżynier- Ty się tak nie afiszuj z radością bo się dziewczyna zatnie - i znów miesiącami nic nie napisze Może tak udawać że się nie zauważyło to jeszcze coś skrobnie ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.10.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 kurcze jak się dziewczyna zatnie to sobie nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.10.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 hihihi, banda kretynków /za wielkim przeproszeniem/ no własnie, zatnę się przy goleniu i będzie jazda - jak ja się w pracy pokażę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Spódnicę do kostek założysz, albo spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.10.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.10.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Zplasterkami Fajnie yemiołko, że znowu piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 05.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Yemiołka ja wiem że codzienne życie jest powtarzalne, ale twoje pisanie ma jednak niepowtarzalny urok. WIĘC PISZ!!!!!!I nie daj nam tęsknić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No w końcu !!!! Yemiołko, zaczęłaś nadawać. Przed radiolokacją (lub interneto-..) się ukrywałaś czy jak? Czyżby szykowały się jakieś odcinki "łesternowe" Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Czyżby szykowały się jakieś odcinki "łesternowe" myślę, że jak najbardziej - jutro w naszej wsi CYRK "ARIZONA"!! będzie się działo.... trochę mamy lęki, bo w programie rzuty siekierą i inne numery mrożące krew w żyłach , ale zaryzykujem i machnę sprawozdanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Yemiołka ty to chyba artystyczna dusza No nie mogę co to znaczy mieć styl pisania Podoba mi sie Co prawda nie znam całej historii ale nadrobię bo strasznie pozytywne emocje we mnie twoje pisarstwo wyzwala Przynajmniej ostatni odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.12.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 yemiołka - z okazji Swiąt - ucałowania, niekoniecznie pod yemiołką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 dzięki wielkie i na Nowy wzajem i wszystkim: zdrowia i życia radości, i niech Wam się darzy, gospodarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.01.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Czytam i podziwiam. Świetnie piszesz Moja córcia pójdzie teraz do jedyneczki - czyli będzie pierwszaczkiem i już przy przeprowadzce powiedziałam, że będzie chodzić do szkółki wiejskiej. Nie powiem, żeby to się spotkało z aprobatą (i tutaj Cię rozumiem). No cóż, ja wolę się przemęczyć rok czy dwa i nawet odprowadzać ją do szkoły albo nawet komuś zapłacić, a nie dowozić ją do miasta do szkoły, właśnie z tych powodów co piszesz. Dziecię będzie miało koleżanki ''na wsi'', czyli po lekcjach nie będzie siedzieć nam na głowach , klasy są mniej liczne co też ma plusy a poziomem nie myślę, żeby za bardzo odbigała od miastowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.02.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 jak fajnie znów coś poczytać pozdróffffffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts