yart 13.05.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Czy ktoś z forumowiczów miał doczynienia z tym dekarzem? Czy robił u kogoś dach? Znalazłem na forum jedną informację ale sprzed ładnych kilku lat. Szuka m informacji i opinii o tym dekarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRafał 14.05.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 A nie łatwiej zapytać dekarza o namiar do osób u których robił dach? Jak ktoś jest dobry to nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.05.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 No właśnie! Ja swoim inwestorom wysyłam zdjęcia z moich realizacji i jak sobie życzą udostępniam kontakty. Zapraszam na aktualnie realizowaną budowę. Z opiniami na Forum byłbym ostrożny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yart 19.05.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Cóż powiem tak: generalnie można poprosić dekarza (czy jakiegokolwiek innego wykonawcę) o kontakt do osób, którym dekarz robił dach. Wpadłem na ten pomysł już dawno temu i bez czyjejkolwiek pomocy. Problem tylko w tym, że to są kontakty wyłącznie do osób u których było ok, a ja chciałbym poznać większe spektrum. Może są ludzie którzy się zawiedli a do nich kontaktu raczej od wykonawcy nie dostanę.Nie traktuję opinii z forum jako wyroczni ale jeśli 10 inwestorów jest zadowolonych a jeden niekoniecznie to już daje pewien ogląd. w odwrotnych proporcjach tez kryje się pewna wiedza.Podsumowując: proszę o opinie o konkretnym wykonawcy (może ktoś się z nim zetknął) a nie o rady jak żyć bo to nie to forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Każda rada jest dobra a jak Ci nie odpowiada nie musisz z niej korzystać. A tak dokładnie to nie wiadomo czego szukasz? Praktycznie przy każdym możesz znaleźć złą opinię. O mnie też różnie mówią i nigdy dobrze ci co mi wszystkiego nie zapłacili. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 20.05.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ty się nie pytaj wykonawcy gdzie robił bo rzeczywiście da ci namiary na tych zadowolonych lub tam, gdzie mu wyszła robota. Ty się zapytaj gdzie aktualnie robi dachy, zorientuj się jak to powinno być zrobione (na forum sporo wiedzy znajdziesz, wystarczy tylko chcieć poszukać, ewentualnie dopytać), zapytaj inwestora, czy możesz się przyjrzeć wykonaniu poszczególnych etapów roboty gdzie zobaczysz jak to jest robione. Porównasz to "powinno" z tym co "jest" i będziesz wiedział czy warto czy nie. Z polecenia to wiesz, ja też miałem ekipę z polecenia i z bardzo wielu rzeczy jestem niezadowolony, ale ja podobno wg moich fachowców przewrażliwiony i wymagający jestem, gdy ktoś ma ładny dach to poleca, mało kto zagłębia się w szczegóły wykonania lub ich po prostu nie widać z poziomu gruntu a to one dają o sobie znać w negatywnym wymiarze w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts