PiotrPrz 13.05.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam. Poszukuję porady dotyczącej wyboru rodzaju ogrzewania dla remontowanego pokoju o powierzchni 17mkw. Z pewnych względów jestem zmuszony ogrzewać to pomieszczenie ogrzewaniem elektrycznym, pokój znajduję się na poddaszu, w przyszłości ma pełnić rolę sypialni a na podłodze będą położone panele, stąd też z miejsca odrzucam ogrzewanie podłogowe. Sam dom praktycznie wcale nie jest ocieplony, pokój będę docieplał kładąc izolację pod płytę karton-gips. Zastanawiam się nad ściennym grzejnikiem konwektorowym a piecem akumulacyjnym. Czy ktoś był by w stanie podpowiedzieć mi, który typ ogrzewania wybrać? Zależy mi na tym, by ogrzewanie to było możliwie najbardziej ekonomiczne oraz by grzejnik bez problemu był w stanie ogrzać cały pokój. Dziękuje bardzo za wszelkie porady i sugestie!Pozdrawiam,Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1983 09.09.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam, Jeśli masz w domu drugą taryfę to najkorzystniejszym rozwiązaniem byłby piec akumulacyjny.W razie pytań służę pomocą. Pozdrawiam,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaselllo 10.09.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 możesz też zamontować klimę z funkcja grzania, tanio w eksploatacji a na dodatek można chłodzić latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 11.09.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 No... Mozna To można czy nie można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 11.09.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam. Poszukuję porady dotyczącej wyboru rodzaju ogrzewania dla remontowanego pokoju o powierzchni 17mkw. Z pewnych względów jestem zmuszony ogrzewać to pomieszczenie ogrzewaniem elektrycznym, pokój znajduję się na poddaszu, w przyszłości ma pełnić rolę sypialni a na podłodze będą położone panele, stąd też z miejsca odrzucam ogrzewanie podłogowe. Piotr. Ja bym posłuchał Moniki i poprosił o te oferowaną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1983 07.10.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Zapraszam! Polecam też zajrzeć na http://www.dobregrzejniki.pl Kupiłam od nich piece i doradziali mi wszystko oraz zamontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts