magda912 13.05.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Proszę podpowiedzcie mi. Już jesteśmy prawie zdecydowani na położenie na dole, ok 70 metrów gresu matowego szkliwionego Loft Concrete Ceramstica. Strasznie nam się podoba, nic ładniejszego nie znaleźliśmy, nie chcemy na pewno polerowanego. Kupilismy pare paczek, rozłożyliśmy w salonie, wygląda super, ale martwi mnie trochę jego powierzchnia, taka trochę "tępa". Zmywałam go mopem kilka razy, niby teraz po kilku umyciach z pyłu zmywa się lżej, ale nadal boję się, że na dłuższą metę czyszczenie podłogi będzie męczące. Czy tylko ja mam takie wrażenie, może autosugestia, czy faktycznie taki gres ciężko się zmywa?Proszę o odpowiedzi, bo musimy na dniach wybrać kafle.A może ktoś ma takie same?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts