Adrian1224 15.05.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 WitamWedług was wytrzymalsze jest łóżko z prawdziwego drewna czy z metalu?Aktualnie mam łóżko ze sklejki i parę razy musiałem je łatać bo coś puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 15.05.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A jakiej firmy drewniane łóżka są solidne?w metalowych trochę się boję tego że po kilku latach powyciera się farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korneliowicze 15.05.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Po 4 latach użytkowania łóżka drewnianego stwierdzam, że wolę metalowe. Na początku wszystko było ok, jednak teraz strasznie skrzypi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 15.05.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja uwielbiam łóżka drewniane, metalowe jakoś mi nie leżą Myślę, że jeśli łóżko będzie dobre jakościowo powinno służyć przez długie lata. Polecam łóżka BEDS.pl, bardzo solidne i duży wybór wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 17.05.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A co sądzicie o metalowych łóżkach firmy Varsovia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayonaka 18.06.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) moim zdaniem drewniane jest fajniejsze [NIE REKLAMUJEMY SIĘ NA FORUM! - moderator] Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.06.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mam duże, drewniane łóżko od 16 lat i rama nawet nie jęknie. Łóżko jest zrobione z litego drewna ( buk ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 18.06.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam Według was wytrzymalsze jest łóżko z prawdziwego drewna czy z metalu? Aktualnie mam łóżko ze sklejki i parę razy musiałem je łatać bo coś puściło. Mąż stolarz wypowiadał się, że jak drewniane musi być dobrze wykonane. Mamy zrobione już 7 lat - nic nie skrzypi. Zwrócić uwagę na łączenia i solidne znaczy ciężkie. Ja myślę ze najlepiej wybierz takie które Ci pasuje. Niestety w dzisiejszych czasach wybór ogromny, gorzej z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 20.06.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ja kiedyś kupiłem w ikei i po pół roku użytkowania (metalowy stelaż) już cały chodził, dokręciłem i znowu to samo i teraz muszę dokręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Zależy co pasuje do wnętrza Ja wolę drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niezadowolony bardzo 01.09.2017 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Zdecydowanie nie polecam zakupów mebli w sklepie VARSOVIA MEBLE Warszawa Wesoła, ul. Trakt Brzeski 56.Proszę omijać ten sklep szerokim łukiem. Przed zakupem wszystko ok niemal jak w bajce. Jak już chcesz zgłosić reklamację na łóżko na najlepiej kup sobie nowe i wydaj kolejne 4 tys. wtedy pewnie będą zadowoleni, albo idź do sądu. Łóżka są na 2 lata, także co dwa lata możesz wydać po 4 tys. Jak masz za dużo kasy i chcesz mieć później problemy to odwiedź sklep VARSOVIA MEBLE Warszawa Wesoła, ul Trakt Brzeski 56, jak nie to omijaj ten sklep z daleka.TO jest ostrzeżenie dla planujących kupić łóżko, nie dajcie się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 01.09.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 ja kiedyś kupiłem w ikei i po pół roku użytkowania (metalowy stelaż) już cały chodził, dokręciłem i znowu to samo i teraz muszę dokręcać Za duzo sie wiercicie w tym lozku he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 09.07.2018 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Mam duże, drewniane łóżko od 16 lat i rama nawet nie jęknie. Łóżko jest zrobione z litego drewna ( buk ). Kolega firewall, właśnie podsumował cały wątek z zakupem łóżek szczególnie tych drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol112 15.08.2018 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Ja zdecydowanie bardziej preferuję łóżka drewniane. Choć faktem też jest, że do niektórych aranżacji dużo lepiej pasują metalowe, więc ostatecznie wszystko zależy od konkretnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts