lilka.w 15.05.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Rozważam zakup okien plastikowych i aluminiowego ogrodu zimowego w OKF Mikołów .Czy ktos ma ich okna od powiedzmy kilku lat?Jak z jakością? Mają bardzo przyzwoitą cenę a opis też wygląda nieżle.Nie wyglądają na masową produkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 16.05.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Wrzuć tutaj opis, sprawdzimy czy faktycznie nieźle wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 18.05.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 OKF jeden ze starszych producentów okien na rynku. Dużej produkcji nie mają, ale mają opinię solidnego wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel130989 26.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witam, ja z firmy OKF Mikołów kupiłem cztery lata temu okna białe i w kolorze.Po paru latach użytkowania, mogę tę firmę zdecydowanie polecić. Do OKF-u przekonała mnie cena i profesjonalne podejście do klienta.Po tych czterech latach okna nadal wyglądają jak nowe, wszystko chodzi gładziutko, żadnego problemu z obsługa. W porówaniu z innymi firmami cena była również korzystna, no i nie bez znaczenia jest to, że działają na rynku już ponad 20 lat ( o czymś to świadczy ) BTW. Witam na forum majsterkowicze Pozdrawiam, Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.05.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 WitaJ Danielu. Wiesz że trudno jest uwierzyć, że odnalazłeś ten wątek w głębi forum i zarejestrowałeś się tu specjalnie po to by po 4 latach pochwalić firmę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 08.01.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) no i nie bez znaczenia jest to, że działają na rynku już ponad 20 lat ( o czymś to świadczy ) Niestety w tym przypadku nie, firma zbankrutowała. Biuro, hala zamknięte. Właściwie hala już kupiona przez inną mikołowską firmę. A szkoda, bo mój ojciec ma ich okna od parunastu lat i nie są złe. OKF zaczął na początku lat 90-tych, był jednym z pierwszych na lokalnym rynku. Pamiętam do dzisiaj jak na hasło "plastikowe okna" pukano się w czoło, kiedy wszędzie były drewniane. Żal zakładu, czułem sentyment do tej firmy. Niestety OKF chyba nie wykorzystał swoich złotych lat prosperity a rynek robił się coraz ciaśniejszy. Dwa lata temu padł inny, równie dobry producent w sąsiednich Żorach - AP Żory. Też szkoda firmy, obsługa była na b. wysokim poziomie. Również dwa lata temu w Wodzisławiu Śl. też padł inny doświadczony producent okien - Foltyn. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez 80mariusz80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts