MateuszMateusz 16.05.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam, nie znalazłem podobnego tematu. Chciałbym stworzyć spis, wartościowych dzienników, z których można dowiedzieć się wiele. Oczywiście mowa o energooszczędnych rozwiązaniach. Dziś natrafiłem na dziennik budowy użytkownika kszhu i to jego dziennik podam jako pierwszy na tej liście, oczywiście kolejność nie będzie miała znaczenia : ) ale super byłoby jakbyście podawali swoich liderów, mile widziany jakiś opis od siebie co się najbardziej spodobało w dzienniku.... kschu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194353-XXI-wieczna-stodo%C5%82a rzetelny dziennik, bardzo przejrzyście opisane, proces budowy oraz temperatury już mieszkając... Projekt indywidualny parterówka, stodoła 141m2. PS. Mam nadzieje, że temat się przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 16.05.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?213470-Marzenia-si%C4%99-spe%C5%82niaj%C4%85-Arnika-skazana-na-superenergooszcz%C4%99dno%C5%9B%C4%87&highlight=kamil+basia zgłaszam swojego kandydata Pasywny lub prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 16.05.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 R&k ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 16.05.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam, nie znalazłem podobnego tematu. Chciałbym stworzyć spis, wartościowych dzienników, z których można dowiedzieć się wiele. Oczywiście mowa o energooszczędnych rozwiązaniach. Dziś natrafiłem na dziennik budowy użytkownika kszhu i to jego dziennik podam jako pierwszy na tej liście, oczywiście kolejność nie będzie miała znaczenia : ) ale super byłoby jakbyście podawali swoich liderów, mile widziany jakiś opis od siebie co się najbardziej spodobało w dzienniku.. kschu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194353-XXI-wieczna-stodo%C5%82a rzetelny dziennik, bardzo przejrzyście opisane, proces budowy oraz temperatury już mieszkając... Projekt indywidualny parterówka, stodoła 141m2. PS. Mam nadzieje, że temat się przyjmie. Za wzór tego dziennika bym nie uznał,z powodów dwóch choćby. Powód pierwszy to taki,że kol.kszhu preferuje ściany bez pionowego zespolenia. Powód drugi to taki,że kol .kszhu preferuje styropian na ścianie przez który można oddychać. Dzienniki to przekaz subiektywnych odczuć autorów i często nieobiektywne postrzeganie własnych osiągnięć. Radził bym najpierw poczytać ,by móc weryfikować obiektywnie dzienniki,choćby kol. kszhu. Kolegi post zabrzmiał jak reklama. A nie piszę tego z czystej ludzkiej niechęci do kol. kszhu , a raczej z subiektywnego odbioru tej treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 30.05.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 R&k ! Ma parę błędów. Jeśli umieścisz go na liście, dopisz błędy wykonawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts