adam_mk 02.06.2014 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mało czytałeś! OŚWIADCZYŁ przecież , ze idzie tam tylko PO KASĘ!!! Także mówił JAK ją spożytkuje, gdzie, kiedy... Robisz Mu zarzuty z tego co deklarował? Bo deklarował i to robi? :lol: Bardzo zabawne... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.06.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Pewnie tak ale po co o tym ma mówić? Ty byś mówił, mając przed sobą kilka latek cieplutkiej posadki? Przecież na następną nie ma szans. To prawda, że nie ma następnej szansy. Nie odpowiem Ci jednak czy sam bym o tym mówił, bo nie ciągnie mnie i nie mam szans na ciepłą posadkę polityka. Byłoby mi jednak trochę smutno, i nie wiem czy moje ego byłoby usatysfakcjonowane, że tak nagłą popularność zawdzięczam wyłącznie cudzemu lenistwu i niechęci do jakiejś instytucji. W tym przypadku widać, że pieniądz otrzymywany za leżenie wyjątkowo pięknie pachnie. Cóż , może to kwestia zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 02.06.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mało czytałeś! OŚWIADCZYŁ przecież , ze idzie tam tylko PO KASĘ!!! Także mówił JAK ją spożytkuje, gdzie, kiedy... Robisz Mu zarzuty z tego co deklarował? Bo deklarował i to robi? :lol: Bardzo zabawne... Adam M. Jeszcze nie robi! Jeśli poszedł po kasę, żeby ją spożytkować tak, jak deklarował to spoko. No i powinien jeszcze narobić zamętu, sprzedać budynek PE i zrobić tam burdel! Jeśli poszedł po prostu po kasę, co wydaje mi się najbardziej prawdopodobne, to już gorzej. Rzeczywiście zabawne. Lepiej się śmiać, niż płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Pożywiom - uwidim... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_a 30.08.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 populizm może i irytujący, ale popularny;) ci, którzy głoszą poglądy populistyczne zyskują głosy wyborców. Prosta układanka. Jakby mówił trochę inaczej miałby o wiele wyższe słupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.08.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A wybory coraz bliżej...A nasz wódz wspaniały nie czeka, bo podobno już dał się wybrać, jak mi w wiadomościach piszą! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.08.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dał się wybrać a co więcej zaprezentował się Europie. Gadał całkiem do rzeczy tyle, że nie po angielsku co stworzyło wrażenie, że z zaścianka jakiegoś przyjechał. Brak angielskiego przyćmił tuskowe przesłanie powitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafostry 02.09.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Popatrzcie... Tusk obiecywał, że młodzi co wyjechali za robotą, to wrócą do kraju. Czy jakoś tak.... A teraz i on za robotą wyjeżdża na zachód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 02.09.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tusk wyjeżdża z Polski! Pogodził tym krokiem wszystkich!! Każdy - i przyjaciel i wróg cieszy się!! Ja czekam na następnych, życzę Im, żeby Wszyscy wyjechali. Oni będą zadowoleni, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.09.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ja czekam na następnych, życzę Im, żeby Wszyscy wyjechali. Oni będą zadowoleni, ja też I co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 02.09.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Sam jestem ciekaw. Możliwości eksportowe i ambicje politykierów dostrzegam. Jest zainteresowanie Ukrainą, zwłaszcza wschodnią. Tam by można upchać wielu, chociaż ostatnio jest to mniej atrakcyjny kierunek, bo np. żadnego polskiego polityka nie widziałem obok Pana Prezydęta Poroszenki na defiladzie z okazji Jukrainians Independens Dej . Ameryka- szansa dla cwela, można się wykazać kunsztem w robieniu laski Amerykanom, a jest ich wielu..., Amerykanów znaczy. Wykładać na Juniwersytecie Amerkańskim może każdy polski polityk. Nie tsza wiedzy, ani wykrztałcenia, zawodufka wystarczy, precedęs jest. Banki i koncerny światowe też czyhają na politykierów z polski, któremu by dać stanowisko, np konsooltanta, albo doraccy. Ja tam życzę każdemu dobrze, niech jadą wszyscy. A ja? Zacytuję "Modlitwę" Okudżawy: Dopóki ziemia kręci się,dopóki jest tak, czy siak,Panie, ofiaruj każdemu z nas,czego mu w życiu brak:Mędrcowi darować głowę racz,tchórzowi dać konia chciej.Sypnij grosza szczęściarzom i mnie w opiece swej miej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.09.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jeszcze wyjedzie Bieńkowska i Sikorski.Zostanie Kaczor, Macierewicz, Hofman, Pawłowicz, Oko, .... Ładna perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.09.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jeszcze wyjedzie Bieńkowska i Sikorski. Zostanie Kaczor, Macierewicz, Hofman, Pawłowicz, Oko, .... Ładna perspektywa. Ładna , a jakże. Zapanuje wreszcie szczęście, bo w ojczyźnie pozostanie tylko kwiat narodu. Teraz zwycięzcy wypełzną dumnie z nor w całej krasie swojej, nie widząc na przedpolu odwiecznego wroga plugawego. Toć to ich zasługa w pocie wypracowana, długimi latami swych klęsk. Wszak każda porażka jest nawozem sukcesu. Panie prezesie, melduję... kurwa, wykonanie zadania. Tymczasem królowa nauk - Logika, skonfundowana ostatnio nieco, gdyż jej rycerz Korwin, uciąwszy sobie plebejskiego komara w "sejmie", okazał się być raczej zwykłym, dosyć nudnym błaznem. Ale nic to... naród mu ten sen sprawiedliwy zafundował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.09.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Teraz zwycięzcy wypełzną dumnie z nor w całej krasie swojej, nie widząc na przedpolu odwiecznego wroga plugawego. Toć to ich zasługa w pocie wypracowana, długimi latami swych klęsk. Wszak każda porażka jest nawozem sukcesu. Panie prezesie, melduję... kurwa, wykonanie zadania. Hmm, znaczy, że obecnego zwycięzcę maratonu do Brukseli (nie mówię o Korwinie tutaj) należy uważać za wypędzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.09.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Hmm, znaczy, że obecnego zwycięzcę maratonu do Brukseli (nie mówię o Korwinie tutaj) należy uważać za wypędzonego? A kto tu mówi o wypędzaniu? Takie szczęście na niektórych spadło, że im konkurencja na rodzimym gruncie sama wzięła i padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.09.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 I co oni, bidoki jedne, teraz zrobią? SAMI ten bajzel maja uprzątnąć?!!! No, chyba, ze znowu glebę zaliczą, Korwin zwycięży i zacznie porządki a oni znowu w opozycji, gdzie się czują dobrze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.09.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 mpoplaw Masz rację mpoplaw , a jakże, tylko ,że to (według Januszka) banda zwykłych przygłupów a przecież jedynie on , uczeń logiki, wie co czynić należy dla dobra RP. Jak zapowiedział tak robi - niszczy Unię od środka śpiąc niczym dobrze wypasiony wieprz po sutym korycie. A jak się z tego logicznie tłumaczy ! No, no! Czapki z głów przed takiej klasy chamem. Jeśli zapowiadana destrukcja UE ma przebiegać w ten sposób jak do tej pory , to po emocjonalnym i mocno bełkotliwym wystąpieniu, tłumaczonym z angielskiego suahili na angielski używany, wywaleniu trzewi podczas ewidentnego strzelania komara oczekiwać można ,że pan JKM jest gotów dla zaakcentowania swojej antagonistycznej postawy, następnym razem zerżnąć na środku klocka albo puścić, wzorem parteig-kolegen Wiplera, porządnego pawia na kolana swojej opozycji. Barroso już nie śpi ze strachu. Przecież dobry, polski paw może go nawet posłać za kraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.09.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Pepeg, i tak i nie. Czy tu chodzi tylko o skrajne krytykanctwo i krytykowanie na prawo i lewo wszystkiego co się da i jak się da? A może warto być coś zaproponować? Bo w tym co robisz to akurat znakomita większość naszego społeczeństwa jest wybitnie uzdolniona więc jakiegoś większego wrażenia nie robisz. Myślisz, że piszę to dla zrobienia jakiegoś wrażenia ? Co mam zaproponować kiedy żadna z obecnych partii nie daje szans na nawet łaskawsze na nią spojrzenie? Ja się z kolegami myślącymi podobnie jak ja do polityki nie wybieram zatem biorę co dają , więc nie oczekuj ode mnie propozycji. Z pewnością nie biorę JKM, który podobno nie zmienia poglądów za to zachowuje się wyjątkowo prostacko. Przed przystąpieniem do Unii ryczał i pluł na Moskwę, UE chcąc jednocześnie Związku Panamerykańskiego z USA .Dzisiaj,rzecz jasna w niezmienności swojej optyki, caca Putina i nie lubi Murzyna. Nie wiem o co się czepiasz, przecież to wewątek o JKM i chyba mogę wyrazić swoje odmienne zdanie? Ja nie naprawiam świata , tylko go komentuję i od dawna mam w dupie , co kolejny baran wymyśli, żeby sobie wygodnie popierdzieć w stołek za łatwe pieniądze. JKM robi to nad wyraz dosłownie - fakt. Tym bardziej ,że uzasadniam krytyczne spojrzenie na gloryfikowanego przez niektórych pajaca. Jestem może i prostakiem , ale nie oznacza to , że nie chciałbym aby reprezentował mnie na zewnątrz ktoś z klasą na poziomie. W każdym razie wyższą niż ma typek bijący oponentów po ryju, bekający publicznie i ubliżający każdemu kto ma inne zdanie niż jego - rzekomo szlacheckie, mocno logiczne i niezmienne od niepamiętnych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.09.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 . Dla mnie osobiście krytyka jest pierwszym krokiem do czegoś więcej, czegoś lepszego, wręcz pozytywnego. To miłe, że w tak lakonicznej opinii własnej zawarłeś ten, jakże ważny pierwiastek dydaktyczny. Spieszę nadrobić zaległości.Słusznie bo rok szkolny się zaczął. Europoseł ( zwłaszcza on) powinien być na odpowiednim poziomie kulturalnym i moralnym. Nie powinien być demagogiem i z tymi wszystkimi posiadanymi przymiotami reprezentanta narodu, skutecznie walczyć o interesy swoich wyborców. Jak widać wyborcy JKM preferują chyba jego postępowanie , twierdząc ,że jest ono skuteczne a poziom jego zachowania...cóż jest im widocznie nie obcy i miły. Gratuluję! Moja propozycja więc (wszystko by zaspokoić Twoje wymagania dotyczące krytycznych komentarzy) , aby wybierać do parlamentów jedynie ludzi przebadanych głównie psychiatrycznie pod kątem ew. chorób psychicznych, równowagi emocjonalnej, niekaralności oraz o określonym poziomie kultury osobistej. W przeciwnym wypadku para podatnika pójdzie w gwizdek, bo tańsze w ostatecznym rachunku jest oglądanie kabaretu złożonego z prawdziwych zawodowców niż pajaców, którzy takimi tanimi i tandetnymi poczynaniami zdobywają zachwycają się nimi tłuszczę. Pomimo mojego wrodzonego zapewne chamstwa nie jestem szczęśliwy, że hołota, nawet ta konserwatywnie ubrana, wyrażająca co gorsza część i moich poglądów, reprezentuje również ludzi myślących podobnie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.09.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 No jeśli taktujesz ten temat jako stricte o JKM to rozumiem skąd ta krytyka. Dla mnie osobiście krytyka jest pierwszym krokiem do czegoś więcej, czegoś lepszego, wręcz pozytywnego. Masz jakieś propozycje ? Może zechciał byś je przedstawić ? ... prócz dawania "lajków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts