pdw88 16.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam, zaczynam "uzbrajać" łazienkę. Przy blacie przewidziane mam gniazdo + włącznik. O ile przy gnieździe nie mam wątpliwości, to przy włączniku już tak. Czy musi być on podobnie jak gniazdo w wykonaniu IP44? Przyznam, że oferta włączników srebrnych w IP44 jest ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek008 20.05.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 czy trzeba w łazience montowac gniazdka z klapką? czy mozna takie bez? żona uparla się na takie gniazda czarne :http://wykonczmieszkanie.pl/pl/p/BAKELITOWE-GNIAZDO-ELEKTRYCZNE-ZE-ZINTEGROWANA-OCHRONA-DLA-DZIECI-16A%2C-AC250V/4330 ale nie wiem czy wilgoc, ktora jest w lazience nie zaszkodzi przy takich gniazdkach. niby kiedys nie bylo tych zaslepek i wszyscy żyli, ale jakos mam opory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 21.05.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 żona uparla się na takie gniazda czarne :http://wykonczmieszkanie.pl/pl/p/BAKELITOWE-GNIAZDO-ELEKTRYCZNE-ZE-ZINTEGROWANA-OCHRONA-DLA-DZIECI-16A%2C-AC250V/4330 Zmień żonę, a takie gniazda znajdziesz bez problemu w ruderach, będą za darmo. W łazience gniazdo MUSI być z klapka i z co najmniej ip 44. Włączniki nie muszą mieć bryzgoszczelości. Firma Gira produkuje uszczelkę do swoich włączników, po założeniu której mamy elegancki włącznik z IP44. Nie pasuje do innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wikitiki 07.04.2016 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 gadanie głupot ja mam zwykłe gniazda w łazience i nie ma żadnego problemu z klapką trzeba mieć co najwyżej na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 07.04.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Posty sobie nabijasz, odkopując wątek dwuletni.W swojej łazience możesz mieć co chcesz, ale po co śmiecisz na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts