Grzego 16.05.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Witam, posiadam na dachu od 10 lat blachodachówkę planija royal- kolor brązowy mat. Od jakiegoś czasu da się zauważyć wyraźną zmianę koloru (wyblakły ) od strony południowej i częsciowo zachodniej. Spotkaliście sie z podobnymi przypadkami? Czy można to reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.05.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Normalny proces działania promieni słonecznych. Musisz sprawdzić co jest objęte gwarancją. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansang 17.02.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Moje blachy [mam solan] wyglądają tak jak w dniu zakupu. Także może to nie do kopnca taki zwykły proces i te gorsze blachy po prostu tak maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.02.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Napisz jeszcze po jakim czasie to oceniasz bo jak po tygodniu czy miesiącu to zgoda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patowy 18.07.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam!Mam ten sam problem.Proszę o informację czy posiada Pan Pani gwarancję na tą blachę , bo ja mam fakturę zakupu i oddalono mi reklamację.W czasie zakupu dostałem informację od sprzedawcy, że f-ra jest gwarancją.podaje e-maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patowy 18.07.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam !Poszukuję osób które zakupiły blachodachówke firmy Planja typ Royal w latach 2005-2008 i potrzebuję informacji czy posiadają gwarancje na zakupiony towar, bo mnie zapewniano że faktura jest gwarancją na zakupiony towar a obecnie oddalono mi reklamacje z powodu braku gwarancji .[email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts