muaroin 16.05.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Czy na podstawie tych zdjęć: ktoś jest w stanie określić z czego zbudowana jest widoczna ścianka działowa? Stoi ona w mieszkaniu, w bloku oddanym do użytkowania kilka miesięcy temu. W papierach od dewelopera mam zapisane, że ścianki działowe są „murowane ceramiczne i/lub silikatowe”. Niestety, to wszystko co nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.05.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Po kolorze i fakturze - to silikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muaroin 21.05.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dziękuję Kolego jajmar za odpowiedź. Gdyby ktoś miał coś jeszcze do dodania, to temat śledzę i chętnie przeczytam inne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 21.05.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 To może ja coś dodam, silikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 21.05.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Silikat z Białegostoku 8cm grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts