ekmir 17.05.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Mam strop filigranowy i w związku z tym mam pytania:- czym wypełnia się szczeliny na styku płyt filigranowych ?- w jaki sposób należy taki strop gipsować, czy trzeba gruntować (czym) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 20.05.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Nikt nie ma doświadczenia w tym zakresie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netcom 22.05.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nikt nie ma doświadczenia w tym zakresie ? Też mam strop filigran, i też jeszcze goły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 22.05.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 A jak wewnątrz ?Mieszkasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netcom 23.05.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 A jak wewnątrz ? Mieszkasz już? Nie mieszkam. Nie sądze żeby były jakieś problemy z przyczepnością gipsu do sufitu z gładkiego betonu, chociaż lepiej żeby ktoś bardziej doświadczony to potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 23.05.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Widziałem strop filigran, w którym na styku płyt pojawiły się delikatne rysy.Warto byłoby się przed tym ustrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts