PatrycjaRafał 18.05.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Witam, czy moge prosic o ocene obrobki wokol komina jak i zakonczenia samej dachówki. Wg mnie wyglada to troche dziwnie, no ale sie nie znam i dlatego chcialbym prosic o opinie Was: Dodatkowo tak został obrobiony drugi komin, który mi się bardziej podoba: Chciałbym jutro porozmawiać z wykonawca na ten temat, jednak może jestem przewrażliwiony? Ps. Nie chodzi mi o to, że jeden jest w klinkierze, a drugi nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 18.05.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Zrobił odbój , dodatkowe zabezpieczenie. W drugim tego nie zmieścił ze względu na falę. Może być , trochę zjechał z poziomu.Mógł już wkręcić farmery. Jan Edytowane 18 Maja 2014 przez Jan P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.05.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Od strony estetycznej mizerka. Ma być identycznie jak odbój to odbój jak nie to nie. Drugi komin też może być w klinkierze wystarczy nalepić płytki np. tak jak na załączonych zdjęciach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts