Mikinw 18.05.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Witam ! Posiadam w mieszkaniu łuk miedzy salonem a kuchnią, niestety na rogach tego łuku wyskakują mi odpryski. co ciekawe robi sie to od środka... zbijałem już z tego tynk, myślałem ze może z wapnem źle wymieszany i musuje :/ nałożyłem gips i dalej to samo. Dodam ze znajdują sie tam metalowe narożniki. Proszę o pomoc ! Edytowane 18 Maja 2014 przez Mikinw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 18.05.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Metalowe? A może się nagrzewają i zaczynają pracować? Bo to co tam się dzieje wygląda jakby w tym miejscu coś punktowo działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikinw 19.05.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 no aluminium to to nie jest :/ jakieś takie blaszane... ocynk może :/ nie ma ją się z czego nagrzewać :/ piec daleko za ścianą z okna słońce nawet tam nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts