f.5 19.05.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Czy stolarze upieprzą jeszcze sciany podczas montazu drzwi wewnętrznych czy malowac ostatecznie przed nimi ?to samo z cokolikami montowac po pomalowaniu czy malowac i oklejac cokoliki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 19.05.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 jeśli drzwi z ościeżnicą regulowaną - to maluj na gotowo. Co do listew - musisz to zrobić dopiero po montażu drzwi. Tutaj łatwiej o wybrudzenie ściany (czasem klej wypłynie:-)) ale ja malowałem na gotowo. Nie było wiele zabrudzeń, zdarzyły się pojedyncze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.05.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 drzwi z regulowaną oscieznicąlistwy nie wiem jak montowane czy na klej czy na klipsy ale dzieki maluje zatem na gotowopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts