Maciejewsky 21.10.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 mam w planach wybudować ściankę z karton gipsu ,zostawiam czy w środku zostawić pustą przestrzeń czy dać wełnę czy coś innego?Co poradzicie towarzysze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuzi 11.08.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 witam. Zaczynam myśleć o ociepleniu dachu tzn. skosów i sufitu, według mnie nie ma sensu ocieplać całego dachu (chyba że się mylę ? ) skosy są blacha+papa+deski a sufit same deski, czy mam dawać pod wełnę folie paroizolacyjną czy nie ?czy mam zostawić 2cmm luzu ? wełna na zakład 15+5cmm?i później folia aluminiowa nieprzepuszczalna ? Czy jet konieczne na tym etapie montowanie wieszaków pod GK? z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts