snowfido 19.05.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Właśnie zostały złożone papiery i czekam na pozwolenie na budowę. Teraz szukam ekipy budowlanej i właśnie mam prośbę abyście polecili mi kogoś z własnego doświadczenia lub jak macie takie doświadczenia przestrzegli przed nieuczciwymi czy też takimi którzy jeszcze nie potrafią budować. Chodzi mi o wykonanie stanu surowego zamkniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 16.01.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 I ja chętnie posłucham kogo w okolicy można polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda343interia.pl 12.10.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 My mieliśmy do budowy domu firmę spod Przodkowa http://mardom.biz.pl/. Fachowcy naprawdę warci polecenia- z resztą nam samym też polecili ich znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts