kaloryferek 19.05.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Kotły na pellet są koszmarnie drogie. Czy pellet można spalać tylko w specjalnym kotle na pellet, czy może też np. w kotle na drewno? Czy bardzo byłoby to niekorzystne, gdyby spalać pellet w innym kotle, tzn gorsze spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 19.05.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 spalnie w kotle na drewno to czysty absurd. Ew możesz spalać w kotle na eko-groszek ale to też nie jest ekonomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloryferek 19.05.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 spalnie w kotle na drewno to czysty absurd. Ew możesz spalać w kotle na eko-groszek ale to też nie jest ekonomiczne. Ano właśnie, tak mi się wydawało. Ale kto pytania, nie błądzi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskra99 21.05.2014 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam jak kolega wspomniał nie jest to dobre rozwiązanie.Możesz kupić palnik do istniejącego kotła np. taki ja mam http://www.tanieogrzewanie.pl/palnik-na-pelety-pellets-moc-5-24-kwSuper sprawa kocioł sam się rozpala i sam wygasza.Mając taki palnik spalisz efektywnie i komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts