dof 19.05.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam.Mam u siebie doprowadzony przewód z mieszkania do skrzynki licznikowej zbiorczej na klatce. Zeby doprowadzić przewód bezpośrednio do miejsca na licznik elektryk musiałby zdemontować liczniki sąsiadów i plomby na zabezpieczeniach. Powiedzial, ze tego nie zrobi. Myślałem, ze zrobi to ENEA, ale facet stwierdził, ze on tylko ma założyć licznik i nic więcej go nie interesuje (swoja drogą 1300zl za taką uslugę to troche dużo). Nikt nie chce tego zrobić, a ja nie wiem od kogo wymagać. Pytanie - kto powinien to zrobić? Mój elektryk, czy ENEA? Jesli elektryk, to co z plombami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 22.05.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Pytanie - kto powinien to zrobić? Mój elektryk, czy ENEA? Jesli elektryk, to co z plombami? Twój elektryk. Na zdjęcie plomb uzyska zgodę dostawcy a na ponowne zaplombowanie i założenie licznika wystawi odpowiednie oświadczenie. Jeśli obecny elektryk nie wie co z tym począć, poszukaj innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts