Gloster78 19.05.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam Remontuje łazienkę i mam takie pytanie. Mam kabinę prysznicową bez brodzika (Wymiar kabiny 90x120). Zamontowany jest odpływ linowy (Wymiary 86 szerokość) , jak ustawić odpływ wiem , ale mam pytanie co ze ścianami w kabinie ? Czy muszę ścianę potraktować folia w płynie czy sobie darować sobie ten zabieg ? Drugie pytanie . Jak najlepiej ułożyć płytki (60x60) w kabinie chodzi mi o odpływ linowy ? Ma ktoś może jakiś wzór , układ płytek ? Bo to będzie najgorsza praca aby takie duże płytki ułożyć w kabinie z zachowanie spadków (Pytki wybrała żona i nie mogę ich zmienić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuznajdziesz.pl 20.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ściany w kabinie bez brodzika trzeba pokryć folią w płynie lub masą uszczelniającą. Koniecznie zabezpiecz także narożniki, styki ścian specjalnymi taśmami, które zatapia się w folii/masie uszczelniającej. Więcej o poprawnym montażu możesz przeczytać tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFryga 30.05.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 JA bym na Twoim miejscu zastosował folię dla własnego świętego spokoju;) jak wykańczałem takie detale w domu i miałem opcję dołożyć więcej i bezpieczniej albo potem narazić się niechcący na jakieś niedoróbki to robiłem porządniej folię nakładałem w obu łazienkach, mimo że tylko w jednej tak naprawdę była taka konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts