Geguss 20.05.2014 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam, chciałabym poznać opinie na temat użytkowania przydomowych oczyszczalni ścieków. Czy możecie polecić jakieś konkretne firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuznajdziesz.pl 20.05.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Trudno polecić konkretne rozwiązanie. Wszystko zależy od Twoich potrzeb i rodzaju oczyszczalni, jaką chcesz zamontować. Może przejrzyj oferty kilku firm i porównaj parametry, np. tutaj - Przydomowe oczyszczalnie ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek222 21.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Cześć, poszukaj czegoś w Google.Najlepiej skup się na firmach z dużym doświadczeniem. Przynajmniej będziesz miał pewność, że zrobią to jak należy bo długo w tym siedzą.Co do oczyszczalni to planujesz budowę dużej czy małej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunsin 22.05.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Na też się bujałem i bujam z tym tematem - tutaj masz może któreś odpowiedzi Ci coś wyjaśnią http://forum.muratordom.pl/showthread.php?225102-Przydomowa-oczyszczalnia-a-pod%C5%82%C4%85czenie-do-kanalizy&p=6414762#post6414762 natomiast stricte co do firm to Aqua Clear to ta z mojego tematu, ale właśnie zgadzam się, że dużo doświadczenie firmy to podstawowy warunek, na drugim miejscu stawiał bym cenę dopiero. Ogólnie przeczytaj mój temat bo już się osoby wypowiedziały. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts