rogas2000 20.05.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Przymierzam się do wymiany mojego starego ogrodzenia. Pech chciał, że mam działkę narożną, więc koszt będzie o wiele większy. Do zrobienia od nowa jest także betonowa podmurówka, która dosłownie się rozlatuje. Zastanawiam się nad 3 typami ogrodzeń. 1. Wykonane z paneli sztachetowych metalowych wraz z niską podmurówką jak na zdjęciu: 2. Wykonane z przęseł wraz z niską podmurówka: 3. Wykonane z szerokich słupów betonu i przęseł: Do ogrodzenia mam 35 metrów, nie licząc bramy i furtki. Jaki byłby orientacyjny koszt wykonania każdego z rodzajów ogrodzeń wraz z robocizną na terenie Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
candy6699 02.11.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 i co? które ogrodzenie wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogas2000 07.11.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Nie wykonałem jeszcze żadnego, natomiast zdecydowałem się na ogrodzenie ze sztachet metalowych. Początek inwestycji wiosną 2015 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.11.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Nie wykonałem jeszcze żadnego, natomiast zdecydowałem się na ogrodzenie ze sztachet metalowych. Początek inwestycji wiosną 2015 roku. Obowiązkowo wstaw fotki po realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts