juras256 20.05.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam, Kończą mi krycie dachu dachówką Creaton Titania. Duża dachówka, gąsiory wysokie. Widać wyraźnie uszczelkę spod gąsiora. A na dodatek trójnik nie wchodzi - jest trochę szczelina na trójniku. Czy nie siedzą zbyt wysoko? A może jednak coś sobie "uprościł" ? Co myślicie? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawendamax 24.07.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam, Kończą mi krycie dachu dachówką Creaton Titania. Duża dachówka, gąsiory wysokie. Widać wyraźnie uszczelkę spod gąsiora. A na dodatek trójnik nie wchodzi - jest trochę szczelina na trójniku. Czy nie siedzą zbyt wysoko? A może jednak coś sobie "uprościł" ? Co myślicie? Pozdrawiam, [ATTACH=CONFIG]261291[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]261292[/ATTACH] To niestety poważne wady tego produktu. U mnie jest dokładnie tak samo. Wygląda okropnie. Próbowałem reklamowac- odpowiedzieli ,że nic nie porawdżą , mogłem wybrać innego producenta. Już jeden trójnik odleciał przy silniejszym podmuchu , ale ekipa dekarska wzieła to na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts