juras256 20.05.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam, Majster mi przykręcił stopnie kominiarskie i mówi z uśmiechem - ja bym na nich nie stawał!. Można się ich tylko przytrzymać bo się ruszają. Mówi że są przykręcone do łaty. Faktycznie się ruszają! Przecież tak nie może być! To jak to należy poprawnie zamontować? Ktoś z fachowców pisał tu na forum, że muszą być na sztywno! Jutro napyskuję majstrowi. Ale proszę o argumenty i wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 21.05.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Do Titanii są "dachówki stopnie" ale trzeba posolić za nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras256 21.05.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Tak, widziałem te dachówki na jakimś filmie w Internecie. Nie byłem pewien czy to do titanii. Trudno zostaję przy tym co mam.Przy pojedynczym wkręcie chyba nie ma liczyć na coś lepszego.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Stopnie nie mogą się ruszać! Mocowanie minim dwa wkręty z kwasówki lub nierdzewki. W żadnym wypadku nie farmery! Jak Twój dekarz tego nie potrafi poprawnie zamontować to współczuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts