fotohobby 14.06.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) A o tym co sądzicie ? (najlepiej kliknąć na obrazku prawym klawiszem myszy i wybrać "pokaż obraz") no i hit :/ Edytowane 14 Czerwca 2016 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.06.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 1,2,3 std 4 troche dziurawe czym mieszal wykonawca tynk przed polozeniem (jakim narzedziem) jaka byla pogoda podczas ukladania na tym ostatnim zdj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.06.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Zdjęcia 1 i 4 to ta sama ściana, tyle, źe przeciwległe krańce. Północna. Zaczęli ją o 6.30 rano, póżniej od 7 do 8 poświeciło na nią wschodzące słońce, po czym stała już w cieniu. Mieszali mieszadłem, takim, ktore trzyma sie oburącz. Nawet im zwróciłem uwagę, aby nie przesadzali z obrotami. Zdjecia 2 i 3 to ściana wschodnia i zachodnia. A tu południowa: Godzinę po położeniu oglądałem tę ścianę i powłoka była bardziej jednolita, bez pęcherzyków i dziurek. Ale po kolejnych kilku zaczęły sie pojawiać. Nie jestem w pełni zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts