netqa 21.05.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Kupiłam niedawno mieszkanie, w którym znajduje się instalacja gazowa, ale tylko do ogrzewania. W kuchni nie ma przyłącza do kuchenki, co jest dla mnie sporym problemem - jestem mocno przywiązana do kuchni gazowej. Deweloper nie chce podjąć się rozszerzenia instalacji - twierdzą, ze dla nich to za duży koszt, konieczność zmiany projektu, nowych pozwoleń, itp. Czy ktoś z forumowiczów wie, jak można to załatwić? Jakie pozwolenia trzeba ,mieć, gdzie się zgłosić, ile to może orientacyjnie kosztować? Odbiór mamy już w czerwcu i chciałabym się już zacząć dowiadywać co i jak działać w tej kwestii. Dodam tylko, że piec gazowy znajduje się dokładnie za ścianą w miejscu, gdzie planuję kuchenkę - nie ma więc potrzeby ciągnięcia dużej ilości rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts