grzesiek8630 21.05.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Mam pewien problem z wyborem rozwiązania na swój taras. Ktoś może mi podpowie z czego najlepiej wykonać obrzeże tarasu ktory od poziomu gruntu musi mieć 1m wysokości. Moje typy to:1. wykonanie z wysokich palisad- słyszałem ze są takie które mają 120cm. Jednak to to rozwiązanie jest bardzo kosztowne ponieważ koszt samych palisad to ok 7 tys. zł.2. wymurowanie murka z pustaka łupanego (ogrodzenie mam też z tego) tylko jak wtedy rozwiązać problem z wodą? Zrobić trzeba jakiś okapnik czy co??3. rozwiązanie ekonomiczne to zrobić fundament w ziemi i wymurować z bloczka, następnie na to naciągnąć mozalit taki jak na domu. Tylko tu wchodzi w grę też sposób odprowadzenia wody.Proszę ewentualnie o propozycje innego wykonania. Jak skłaniam się ku rozwiązaniu nr 2 lub 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts