Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wgniecenie w drzwiach(zdjecia) proszę o pomoc

Recommended Posts

Witam, przez swoją głupotę uderzyłem raz dość porządnie w drzwi w pokoju i powstało wgniecenie( ok 11cm szer i 11cm dł). Czy ktoś może mi powiedzieć, co zrobić, by wgniecenie było mniej widoczne ? Czy jest możliwość zrobienia czegoś samemu, czy raczej trzeba wezwać fachowca i jakie są koszty ? Proszę o szybką pomoc, muszę to zrobić jak najszybcie.... Z góry dziękuję za wszelką pomoc

http://zapodaj.net/2c428b2b3faba.png.html

http://zapodaj.net/b181f91b3eacc.png.html

Nie widzę na androidzie opcji edytowania postów stad czasem dziwne teksty mi wychodzą (kropka w połowie zdania)

Dzięki za szybką odpowiedź. Wiesz może ile kosztuje mniej więcej taka wymiana ? I czy muszę wymienić całe drzwi, czy da się coś zrobić, żeby troche bylo taniej i np. zachowac ten zamek i szklo... Sory jak glupie pytanie, ale nie znam sie na tym.

Tak, oszczędzisz klamkę. Ona się chyba nie uszkodziła?

Pięść masz, teraz ją zaciśnij, udaj się do marketu i poszukaj takich drzwi. Orientacyjnie - 200-300zł. Nikt się nie będzie bawił w sprowadzanie drzwi bez szyby, bo to większ koszt nietypowego zamówienia niż samego przeszklenia.

Rozumiem że ma byc szybko by własciciel nie zobaczył? Bo jeśli chodzi Ci tylko o zatkanie tej dziury (tak by nic tam nie wpadlo) to zawsze możesz kupić szpachlę do drewna za 10zł i ją zakleić . Efekt wizualny będzie bardzo słaby, ale już dziura zniknie;)