mcgrady1994 21.05.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam, przez swoją głupotę uderzyłem raz dość porządnie w drzwi w pokoju i powstało wgniecenie( ok 11cm szer i 11cm dł). Czy ktoś może mi powiedzieć, co zrobić, by wgniecenie było mniej widoczne ? Czy jest możliwość zrobienia czegoś samemu, czy raczej trzeba wezwać fachowca i jakie są koszty ? Proszę o szybką pomoc, muszę to zrobić jak najszybcie.... Z góry dziękuję za wszelką pomoc http://zapodaj.net/2c428b2b3faba.png.html http://zapodaj.net/b181f91b3eacc.png.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 21.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nic z tym nie zrobisz niestety. Trzeba kupić. Nowe skrzydlo i następnym razem energie rozładować na czymś innym niż tekturowe drzwi pokojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 21.05.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie widzę na androidzie opcji edytowania postów stad czasem dziwne teksty mi wychodzą (kropka w połowie zdania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcgrady1994 21.05.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie widzę na androidzie opcji edytowania postów stad czasem dziwne teksty mi wychodzą (kropka w połowie zdania) Dzięki za szybką odpowiedź. Wiesz może ile kosztuje mniej więcej taka wymiana ? I czy muszę wymienić całe drzwi, czy da się coś zrobić, żeby troche bylo taniej i np. zachowac ten zamek i szklo... Sory jak glupie pytanie, ale nie znam sie na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Tak, oszczędzisz klamkę. Ona się chyba nie uszkodziła?Pięść masz, teraz ją zaciśnij, udaj się do marketu i poszukaj takich drzwi. Orientacyjnie - 200-300zł. Nikt się nie będzie bawił w sprowadzanie drzwi bez szyby, bo to większ koszt nietypowego zamówienia niż samego przeszklenia. Rozumiem że ma byc szybko by własciciel nie zobaczył? Bo jeśli chodzi Ci tylko o zatkanie tej dziury (tak by nic tam nie wpadlo) to zawsze możesz kupić szpachlę do drewna za 10zł i ją zakleić . Efekt wizualny będzie bardzo słaby, ale już dziura zniknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 22.05.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Drzwi płytowe to koszt nieduży. Jak zaczniesz się bawić w sztukowanie drzwi + laminowanie żelazkiem to wyjdzie Ci na jedno finansowo a do tego efekt mizerny będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts