baqss 22.05.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam.Pracuje na myjni samochodowej pokrytej od wewnątrz chropowatymi białymi płytami od brudnej wody zrobiły się żółte i nie mam pojęcia czym je wyczyścić. Do tej pory najlepszym rozwiązaniem był płyn i gąbka do naczyć ale jest to bardzo czasochłonne i męczące.Przeszukałem sporo tematów ale nie znalazłem jeszcze żadnego sensownego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 22.05.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Jeśli to przebarwienie, to wybielacz na chlorze, ale jeśli bród (a to obstawiam) to tylko środki do prania. Czyli płyn do prania+woda nanieść/nachlapać na ściany, poczekać 30 min i spłukac. Powinno obyc się bez szorowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baqss 23.05.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Jest to raczej bród / osad. Próbowałem już chlorem, octem i jakimiś kwasami dostarczanymi przez kompanie. Ale zobaczę czy płyn do prania coś da dzięki za szybka odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts