koziolo 24.05.2014 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Cześć, Jestem nowy i jako świerzak mam mnóstwo pytań. Niemogłem znaleźć odpowiedniego wątku. Dlatego założyłem nowy.Otóż kiedyś na mojej działce stało coś, teraz został jeno gruz i fundament. Fundament musi tam być od zawsze. Jest dość stary, ma dwa pęknięcia i troszkę jest poodkruszany. Ma wymiary 395x350 grubość fundamentu 14. U mnie zamarzanie to 80cm konstrukcja zdaje się mieć takie zagłebienie lecz nie jest to jeszcze potwierdzone. Proszę o wyrozumiałość i przepraszam za ewentualną infantylność moich pytań ale z budowlanką mam nie wiele wspólnego. Po wstępie czas na konkretne pytanie: Czy mogę na tym fundamencie ułożyć domek z bloczków 12? Ewentualnie czy mogę go naprawić poszerzyć itp? Chcę uniknąć drewnianego domku bo poprzedni się spalił w tej okolicy to dość częste zjawisko. Działkę mam na końcu ROD, gdzie jest bardzo kiepski dojazd i ewentualne pozbycie się starego i zrobienie nowego fundamentu było by nielada wyzwaneim . Przepraszam za ewentualne błędy stylistyczne jezykowe fleksyjne ortograficzne fonetyczne tematyczne i jakie kolewiek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts