lukasz69karolina 25.10.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 no dokładnie zwykłe zagapienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.10.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witaj Doriko, mam pytanie o Twoje okna, skąd one są? wydaje mi się, że kiedyś o nie pytałam, ale nie widzę mojego posta. Zostawiam pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.10.2014 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 (edytowane) Nie kojarzę takiego posta ale czasem mi coś umyka więc może gdzieś tam jest Okna montowane były przez dewelopera więc dokładnie nie wiem ale według nalepek producentem jest Termoizol z Elbląga klik Widziałam u Vesili że szukasz drzwi. Myślę że warto zajrzeć na tę stronę klik Ja mam od nich surowe sęczne ale z tego co wiem mają różne opcje i w dobrych cenach. Edit: Dopiero teraz weszłam na stronę którą tu podałam (ta od okien, taki adres podali na naklejce) a tam zupełnie inna zawartość Poprawiłam już tylko że to firma od szyb a nie całych okien się okazuje. Na ramach jest aluplast. Mam nadzieję że coś pomogłam Edytowane 30 Października 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 30.10.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Doriko, a jak u was z ogrzewaniem? tez w pakiecie u dewelopera mieliście, czy sami zamawialiscie? szukam wykonawcy kotłowni z naszych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.10.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 My mamy gazowe ogrzewanie. Podłogówkę robił deweloper a resztę już nasz fachowiec. Ale go nie polecam bo jest z daleka i były na koniec problemy z dokończeniem prac. Nie bardzo mu się opłacało przyjeżdżać dla drobiazgów. Mogę za to dać namiar na hydraulika, tego od dewelopera. Z tego co wiem robi wszystko co z hydrauliką związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 31.10.2014 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Hydraulika mamy tego, ktory kladł podłogówke, potrzebune kogos od piecy i reszty ustrojstwa przy ekogrkszku- gaz u nas za 3-5 lat.przy głownej drodze gazyfikują obecnie a my 300 m dalej- i nie zrobia teraz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 31.10.2014 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 A to ci nie pomogę bo u nas właśnie hydraulik wszystko robił ale może z gazowym piecem jest inaczej. A nie można kupić pieca razem z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 31.10.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No własnie tak chcemy kupic-oprocz pieca jeszcze te wszystkie inne ustrojstwa kotlowniane plus grzejniki do sypialni i montaz tego wszystkiego. Ale oferta jaka dostalismy jest nie do przyjecia głównie ze względu na to, że firma próbowała nas sciemniać na cenach materialow- wychodziło drożej niż gdybym indywidualnie kupowała wszystko z 23%vat, a przecieź takie firmy maja 8% na materialy dk wykonania uslugi. I szukamy innych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.11.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 przyszłam pozdrowienia zostawić http://1.bp.blogspot.com/-_d7w0b89meU/VFE-x-dr__I/AAAAAAABDzE/qb7hsELEPbE/s1600/a2%2C12.jpg jak tam? lepiej choć trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.11.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 (edytowane) Fajny pomysł z tymi drzwiami przesuwnymi na łazienkę w sypialni. Tylko te płytki na podłodze, blee. Troszkę lepiej, Dziękuję za pamięć Tylko jedno ALE, jak zawsze Mężu zawsze mi plan zakłóci i dziś zamiast płytek na ścianie w kuchni będą listwy przypodłogowe na tapecie. Płytek w kuchni nigdy nie skończę jak tak dalej pójdzie. In plus jest to że dziś jesteśmy umówieni na kręgle z moją rodzinką więc szykuje się super wieczór ale wałśnie przez to chyba nie ma co brać się za płytki bo znów wsiąknę a płytki ciężko przerwać w dowolnym momencie jak klej rozrobiony. Chyba więc dobrze wyszło że wymyślił na dziś listwy. Edytowane 1 Listopada 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.11.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 gdziekolwiek natknę się na zdjęcie układu Twojej łazienki, to zaraz przypominam sobie o Tobie siedzi mi w głowie czy co? http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/carlmattison598OaklandGuestBath.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1404092502345 cieszę się, że już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.11.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Dzięki Doriko za namiary, drzwi to kolejny dylemat, ale zostawię sobie go na wiosnę . Zostawiam pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 12.11.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 witam, jeszcze nie przejrzałam nawet całej jednej strony, a uśmiałam się, bo w zapisanych zdjęciach mam 90% Twoich inspiracji jako moje też po pierwsze moja miłość kuchnia Ikea stat, tyle lat o niej marzyłam a jak zrobiłam wizualizację i stwierdziłam, że jednak nic podwieszanego nie zrobię, zniknęły witrynki, to cały urok kuchni padł i chyba jednak z niej zrezygnuję, ale jeszcze nic przesądzone i kolejna miłość to cegła, też się waham, czy iść w czerwoną, czy w białą, jeśli użyję białej do wykończenia kominka, to pociagnę białą na którąś ze ścian, prawdopodobnie tę, na której będzie wisiał tv lecę dalej się wczytywać, w końcu to 17 stron, pewnie już dawno zrealizowałaś swoje wizje ) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.11.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 gdziekolwiek natknę się na zdjęcie układu Twojej łazienki, to zaraz przypominam sobie o Tobie siedzi mi w głowie czy co? [...] cieszę się, że już lepiej Hehe oj widzę że siedzi z jednej strony nie mogę się jej doczekać a z drugiej boję się że rzeczywistość nie da rady oczekiwaniom i marzeniom. Łazienka bardzo ładna a najbardziej podoba mi się podłoga:) Dzięki Doriko za namiary, drzwi to kolejny dylemat, ale zostawię sobie go na wiosnę . Zostawiam pozdrowienia. Drobiazg witam, jeszcze nie przejrzałam nawet całej jednej strony, a uśmiałam się, bo w zapisanych zdjęciach mam 90% Twoich inspiracji jako moje też po pierwsze moja miłość kuchnia Ikea stat, tyle lat o niej marzyłam a jak zrobiłam wizualizację i stwierdziłam, że jednak nic podwieszanego nie zrobię, zniknęły witrynki, to cały urok kuchni padł i chyba jednak z niej zrezygnuję, ale jeszcze nic przesądzone i kolejna miłość to cegła, też się waham, czy iść w czerwoną, czy w białą, jeśli użyję białej do wykończenia kominka, to pociagnę białą na którąś ze ścian, prawdopodobnie tę, na której będzie wisiał tv lecę dalej się wczytywać, w końcu to 17 stron, pewnie już dawno zrealizowałaś swoje wizje ) pozdrawiam! Witam Niestety muszę cię rozczarować ale jak na razie nie bardzo jest co oglądać. Ani jedno pomieszczenie nie zostało w pełni ukończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.11.2014 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Zbieram się już od jakiegoś czasu żeby wkleić zdjęcia drzwi ale zawsze brak czasu. Mam nadzieję że spodobają się bardziej niż podłoga w wiatrołapie Na razie udało nam się doczekać drzwi do wiatrołapu, do garażu i do dolnej łazienki, reszta czeka na fundusze i wykończenie podłóg na piętrze. Zdjęcia oczywiście kiepściutkie ale aparat jest jaki jest a i fotograf ze mnie jak z koziej d... trąba. Od strony wiatrołapu same drzwi od strony salonu Szersze ujęcie na drzwi do wiatrołapu i łazienki. Przy okazji schody, jeszcze niedoszorowane z farby Klamki na razie takie, jak przyjdzie czas na resztę drzwi to pomyślę o docelowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Bardzo mi się podobają Twoje drzwi Lubię drewno i też mam takie tylko bejcowane na ciemny orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.11.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Zbieram się już od jakiegoś czasu żeby wkleić zdjęcia drzwi ale zawsze brak czasu. Mam nadzieję że spodobają się bardziej niż podłoga w wiatrołapie ... no mi na pewno bardziej wolę drewno w jaśniejszych odcieniach to sosnowe? one są lakierowane tylko na mat? widzę, że listwy częściowo też przyklejone - powiedz tylko malowałaś je farbą i już? czy lakier też kładłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.11.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Na razie udało nam się doczekać drzwi do wiatrołapu, do garażu i do dolnej łazienki..... i tym samym to już nie budowa tylko dom pełną gębą bardzo fajne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.11.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Bardzo mi się podobają Twoje drzwi Lubię drewno i też mam takie tylko bejcowane na ciemny orzech. Dzięki no mi na pewno bardziej wolę drewno w jaśniejszych odcieniach Podłoga w wiatrołapie nie jest taka zła, tylko na zdjęciach wychodzi tak słabo. A drewno podoba mi się i jasne i ciemne. Właściwie to sama nie wiem jaki odcień podoba mi się najbardziej. Nie lubię za to laminatów drewnopodobnych jeśli już musi być to w kolorze wenge. to sosnowe? one są lakierowane tylko na mat? Tak sosnowe sęczne. Nie są lakierowane są całkowicie surowe i czekają na pomalowanie. Chcę je pomalować na biało oczywiście ale tak by można było dojrzeć wzór drewna, czyli lekko transparentną farbą. Biorę jeszcze pod uwagę olejowanie/woskowanie na biało ale za bardzo nie wiem jaki efekt można uzyskać i czy udźwignę koszty takiego zabiegu. Na razie nie ma czasu na wykończenie drzwi więc mam jeszcze czas na przemyślenie sprawy. widzę, że listwy częściowo też przyklejone - powiedz tylko malowałaś je farbą i już? czy lakier też kładłaś? Listwy też nie są malowane. Zamontowaliśmy takie jakie były czyli chyba pomalowane podkładem. i tym samym to już nie budowa tylko dom pełną gębą bardzo fajne drzwi Ddzięki To fakt że po zamontowaniu drzwi zrobiło się tak domowo w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.11.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 hehehe to tak jak ja - surowe sosnowe malowane własnoręcznie na biało malowałam farbą akrylową - 2 warstwy i słoje widać... nie jakoś super bardzo, ale widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts