Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iskierka po mojemu

Recommended Posts

Opór nie jest męża a mój bo to ja musiałabym te płytki najpierw skuć a potem położyć. Mamy jeszcze sporo pomieszczeń do wykończenia i sporo kaski do wydania więc płytki zostaną tam gdzie są pewnie jeszcze bardzo długo. Gumoleum mówię nie. Wole już moje nie pasujące do niczego płytki:P

Inspiracja bardzo ładna tylko ze na moim monitorze ten tupe wygląda na szary.

Kupiłam Stylowy Antracyt z Magnata ale do póki nie pomaluje to mogę jeszcze go wymienić na białego. Mózg mi paruje od myślenia. Ja się chyba nie nadaje na szybkie metamorfozy.

Ciężko dostać w markecie to co sobie wymyśliłam. Dziś nałaziłam się za listwami na ta moją niby boazerię. Masakra. Nic nie ma. Kupiłam najbardziej proste z możliwych bo innych nie było. Muszę dokupić też opaskę drzwiową ale nie znalazłam. Znaczy się były ale dąb sonoma :sick:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj Doriko!, i odwiedzajace też witam :lol2:

daaaawno nie odwiedzałam tej cześci "forumu"

zapowiada sie klimatyczne wnetrze. To taupe - jak dziewczyny radzą nie byłoby złe. W antracyt, mimo, że śliczny nie szłabym w wiatrołapie. Biała farba przyda się na górną część, a na dole pod listewką ... tapeta? U mnie w wiatrołapie jest tapeta i to zwykła papierowa (chyba) nic się nie niszczy i nie zadziera. Tyle, że u nas wszyscy dorosli... A przy mocniejszej tapecie, chyba nawet niesforne maluchy nie dadzą rady:lol2 I terakoty nie bedzie potrzeby zrywać .

pozdrawiam serdecznie:

Witaj ave:wiggle:

oj długo cie nie było

Hmm wszyscy piszecie mi nie antracyt ale dlaczego nie to już nikt.

Hehe coś czuje że będzie tak jak z łazienką :p

Pomysły wasze są bardzo ok ale ja puki co tego u siebie nie widzę.

Ave, tapeta ok ale jaka? Niestety tak na miejscu nie ma za dużego wyboru szczególnie jak się ma budżet bardzo a to bardzo znikomy.

Edytowane przez Doriko

Ok, Przyjmuję argumenty.

A toupe ma jakiś numer NCS czy jakoś tak :p

Jak na razie tylko umyłam ściany i padam na twarz. Zapał mi się kończy. Gorąco jak diabli. Głowa mnie boli. Nie mam jeszcze wszystkich potrzebnych materiałów. Nie ma szans by się wyrobić do poniedziałku.

Edytowane przez Doriko

a ja niepopularnie ;) napiszę,ze wizka Doriko z antracytem na dole i białymi listewkami mi się podoba. i niekoniecznie będzie wtedy piwnicznie- jakieś fajne dające ładne światło lampy i będzie ok. i ja bym chyba w to poszła-byłoby praktycznie jeśli chodzi o brudzenie ścian ale elegancko.

Dziękuję fafuija :)

Już myślałam że ten pomysł jest zupełnie beznadziejny.

Nadal się waham bo jak pomaluje na grafitowo może wyjść norowato a tego bym nie chciała, jednak biała boazeria może być mało praktyczna.

Ech, wiem jedno, nic nie wiem

Jeśli nawet pomaluje ją na biało to marne szanse na toupe bo poza BM nikt takiej farby nie ma a z mieszalnika bez numeru nie da rady. Stałam dzisiaj w sklepie z farbami i się gapiłam na wzornik, jak nie jest za beżowa to za szara. Z resztą nie pierwszy raz usiłowałam znaleźć ten kolor. W korytarzu chciałam coś w stylu toupe a skończyło się na stalowych magnoliach śnieżki.

Mi w castoramie mieszali kolory BM, na bazie duluxa, mieszają tez na beckersie, zresztą, jesli maja wprowadzony w mieszalnik kolory BM, to można poprosić by i na czyms tańszym wymieszali, tylko trzeba pamietac ze BM ma galony nie litry. po wymieszaniu koniecznie sprawdź jaki kolor wyszedł, bo mi raz zmieszali na bazie Alpina i wyszła sraczka zamiast zielonego, na szczęście reklamacje uznali.

Ale serniszcze !!!!

Porcja jak dla całego forum ;)

Co jak co, ale chitra to Ty nie jesteś :D

No i jak ?

Udało się coś zadziałac w weekend ?

Mam ogromna prosbę.

Pokaz foty swojego warzywnika.

Plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....

Tak strasznie lubię patrzec na te maluchy co to dopiero siane a juz odwdzięczaja się owocami.