Tomkowa 18.10.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 dajcie namiary na takie tace jak namierzycie Mam panele w wiatrołapie Podałam link powyżej Niestety z przesyłką do Polski w większości sklepów sprzedających te tace może być kłopot. Świetnie prezentuje się na podłodze zwykła duża taca kuchenna ze stali nierdzewnej Żeby się zmieściły dwie pary butów musi mieć wymiary ok. 60x35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Takie piękne jak ten to one nie są:http://www.uporzadkuj.pl/product-pol-218-Ociekacz-na-buty-ociekacz-do-butow-36x63-cm.html... ale cena zdecydowanie piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.10.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) I fajnie Ja dziś jadę szukać szaf w Ikea to zdam relację Co do białego lakieru to część kuchni mam w białym lakierze (malowana olcha) i broniłam się przed tym rozwiązaniem ale jest ok i nie plastikowo Ale to co pokazała Karolina wygląda super i jaktak chcesz to właśnie tak rób Wszystko zależy od tego czego oczekujesz, o jaki efekt ci chodzi. Koniecznie chciałam drewniane więc musi być widać że to drewniane a nie cokolwiek choćby mdf. Takie moje skromne zdanie Doriko , Nie pamiętam już czy Ci pisałam o mojej farbie? Nazywa się Bloom Malowałam nią deski na poddasze, a ostatnio drzwi ażurowe. Deski były potraktowane jedną warstwą i wyglądają tak http://naforum.zapodaj.net/images/f22e6c4e1a42.jpg A drzwi dwiema warstwami: http://naforum.zapodaj.net/images/7715d5a50dd6.jpg Edit: Na powyzszych zdjęciach nie widać dużej różnicy, ale drzwi są zdecydowanie białe. Zdobiłam zbliżenie byś widziała słoje. Tutaj na zdjęciu lepiej widać porównanie: http://naforum.zapodaj.net/images/a66f4cf0c183.jpg Farba jest wydajna i pięknie matowa. Tylko nie wiem jak cenowo w porównaniu do tej, którą wykorzystała Karolina. Ja swoją miałam 10 zł taniej 9od ceny w linku), bo korzystałam z rabatu LM Dziękuję Widziałam i już ją kupiłam. Jeszcze nie testowałam, zamierzam przetestować na desce z której ma być wieszak ale to pewnie długo bo mam dzień i nie tylko dzień że się żyć nie chce. Czas ciągle mi przelatuje przez palce. Czasem odechciewa mi się tego domu i wszystkiego. Ciągła walka z czasem, samą sobą, dzieckiem i mężem, nie mam już siły Doriko, tu przykład, że zwykła biała listwa z haczykami, jakie znalazłaś może być nisko (choćby nic nie wieszać, ale mieć możliwość na małą kurtkę, torebkę, parasol...) i genialne rozwiązanie z dużą tacą na buty http://www.homebunch.com/wp-content/uploads/Mud-Room.-Coastal-Mud-room.-Coastal-mud-room.-Small-coastal-mud-room.-Mudroom-Coastal-Smallspaces-Brookes-and-Hill-Custom-Builders.-.jpg Dziękuję, piękna inspiracja. Tę tacę ostatnio wstawiłam to wiatrołapu i to naprawdę genialne posunięcie Piękna inspiracja Catti. Też kiedyś mieliśmy ale plastikową i niezbyt atrakcyjną ale w pluchę sprawdzała się genialnie, niestety nie była zbyt trwała i bardzo szybko nam się połamała. Gdzie można kupić tacę na buty w takim ładnym wydaniu? Catti, jak zwykle inspiracja śliczna U mnie w wiatrołapie na tacy na buty stoi stojak z psimi miskami A TU na przykład Od razu pomyślałam ze tylko w USA:bash: ooo musze poszukac, bo ja mam taka plastikowa średnio wglądająca Plastikowa niestety to nie to. dajcie namiary na takie tace jak namierzycie Mam panele w wiatrołapie Paneli w wiatrołapie nie zazdroszczę. U nas przy braku kostki na podjeździe wytrzymały by pewnie parę miesięcy. Podałam link powyżej Niestety z przesyłką do Polski w większości sklepów sprzedających te tace może być kłopot. Świetnie prezentuje się na podłodze zwykła duża taca kuchenna ze stali nierdzewnej Żeby się zmieściły dwie pary butów musi mieć wymiary ok. 60x35 cm Nistety cena z przesyłką zapewne zabija. Takie piękne jak ten to one nie są: http://www.uporzadkuj.pl/product-pol-218-Ociekacz-na-buty-ociekacz-do-butow-36x63-cm.html ... ale cena zdecydowanie piękniejsza Jeżeli to taka jakość jak ja miałam to raczej na jeden sezon zimowy, nie dłużej. Edytowane 18 Października 2015 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 18.10.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Oj Tomkowa, widziałam linka, ale te hamerykańskie nie osiągalne dla nas są :mad: pytałam się o link w PL Paneli proszę mi nie współczuć, bo to była swiadoma decyzja. Jest koskę wiec nie ma problemu z błotem. Mam glinę i kostka była konieczna, żeby zamieszkać w domu. Idąc 20 metrów po podwórku pewnie byśmy pogubili wszystkie buty Pokombinuję, może jakieś DIY się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.10.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Może by kamuflażem poszalec ? http://2.bp.blogspot.com/-QBMCcr8DCNc/UfI8gJLE73I/AAAAAAAAASk/c1qqhMIrdPU/s1600/amofiori_buty+rozne.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.10.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Doriko, miałam na myśli stalową nierdzewną tacę kuchenną, która naprawdę może pięknie prezentować się w wiatrołapie. Najlepiej dwie sztuki obok siebie Nie zardzewieje od wilgoci, łatwo się czyści, nie grozi jej połamanie, jedynie może się troszkę porysować, ale to jej doda tylko stylu Taką znalazłam 60x40 cm, TU, a cena bardzo przyzwoita Świetnie się też sprawdzą wkłady stalowe do pieczenia. Mają dobre wymiary i wysoki rant Muszę przyznać, że przez jakiś czas używałam do odstawiania butów czarnej formy, która była dołączona do mojego piekarnika Do czasu, aż domowy kucharz się zorientował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.10.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Ta wyglada designersko (Eva solo) http://ffstatic.pl/evasolo/567610_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.10.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Dziś w sklepie na B widziałam fajne duże podstawki na buty, spore 75 cm i wyglądają na takie, co szybko się nie połamią. Cena 9,99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.10.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Zapraszam na cynamonowca do niedzielnej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.10.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Przybiegłam i odrywam dla siebie kawałek! Muszę też dodać, że piękna komoda i piękne wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.10.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Dziękuję i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.10.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Ze spraw budowlanych to właśnie się maluje (to znaczy mężu maluje:) sypialnię :wiggle::wiggle::wiggle: już niedługo będę spała w wielkim łożu zamiast co prawda wielkiego ale tylko materaca położonego na podłodze. A tak pozabudowlano to jestem od dziś troszeczke lżejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.10.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Doriko, zazdraszczam pozytywnie szykowania sypialni I podziwiam odwagę oraz szlachetny cel związane ze zmianą fryzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Doriko super! I na pewno wyglądasz świetnie Sypialni zazdroszczę, my nadal śpimy na materacu na podłodze a ja nawet nie mam pomysłu jaką ramę nam zafundować...Zdjęcia będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.10.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Doriko jestem dumna z Ciebie i wyglądasz na pewno obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Sypialni zazdroszczę, my nadal śpimy na materacu na podłodze a ja nawet nie mam pomysłu jaką ramę nam zafundować...Zdjęcia będą? Też zazdroszczę sypialni, my od 1,5 roku na polowych łózkach, łózko ma być dopiero na przełomie XI/XII a reszta sypialni jak uciułamy Chociaż brak sypialni tak bardzo nam nie doskwiera jak brak kuchni. Jeśli te piękne warkocze idą na taki cel jak myślę - to też jestem dumna i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 O, aż pożałowałam, że nie mam już co ścinać Przy okazji – Warszawiankom polecam fryzjerki z Babińca w al. Przyjaciół. Korzystam z ich umiejętności już 2 rok bo genialnie strzygą. Moja fryzurka nadaje się i do przetrzepania palcami po myciu i do układania z suszarką. Od ostatniego strzyżenia, 2,5 miesiąca temu, jednakowo łatwo mi to idzie i cały czas fajnie się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 29.10.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dziękuję Za co podziwiać nie ma. Pomysł ścięcia był męża a ja stwierdziłam ze jak mam ściąć to oddam, szkoda żeby na śmietnik trafiły skoro komuś innemu mogą pomóc poczuć się lepiej. Mi się nie podoba znów zapuszczam. Nie są jakoś bardzo krótkie, założenie było że nie krótsze niż do brody więc takie są. Na samym materacu śpimy już prawie dwa lata. Nie mogę się odczekać sypialni podejrzewam że jeszcze ze dwa, trzy tygodnie. Pusia&Kssawery ,kuchni z prawdziwego zdarzenia nie miałam rok wiec wiem co czujesz. Mam nadzieję że już nigdy więcej nie będę musiała myć garów w wannie. Zdjęcia sypialni kiedyś będą. Na razie nie bardzo jest co pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 29.10.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 A co tam, relacja na gorąco z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 To Wasza sypialnia ? Duża i ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts