Doriko 13.02.2016 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 (edytowane) Troszeczkę spóźniony tort mojego synusia. A nawet dwa bo pierwszy zrobiłam do przedszkola a drugi na imprezę rodzinną. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.02.2016 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Aniu na placu boju cisza. W maju miały być robione łazienki ale troszeczkę się namieszało i nie wiem co będzie jutro a co dopiero w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niech się wyprostuje i to szybciutko Fajne te torty. Jak Ci się udalo tak ładnie równo nałożyć napisy i figury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 14.02.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Doriko, jakie torty pełna profeska!! gratuluję zdolności... W maju miały być robione łazienki ale troszeczkę się namieszało i nie wiem co będzie jutro a co dopiero w maju. mam nadzieję, że szybko się odmiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.02.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Torciki dziękują Profeska niestety nie jest i dużo im brakuje do ideału. Moja siostra robi na prawdę świetne dekoracje a ja dopiero zaczynam. Robiąc raz czy dwa razy do roku nie mam za bardzo kiedy się wprawić. Ogólnie jestem jednak z nich bardzo zadowolona, szczególnie ze strażaka. No i pierwszy raz nie wyszedł mi zakalec i to dwa razy pod rząd. Łatwiej jest wycinać wszystko z masy cukrowej niż malować pisakami. A najlepiej chyba było by wszystko namalować czekoladą. Malowanie pędzelkiem szło całkiem sprawnie (koła samochodu i parę innych drobiazgów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Dorcia, a co tam u was sie dzieje ? Mam nadzieje, ze nie jakaś choroba. Torty zajebiaszcze. Strażak Sam RULES ! Jak to zrobiłaś ? Poprosze o lekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 A ja się na torty nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.02.2016 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Diano, jak to się nie załapałaś? Zdjęć nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.02.2016 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Aniu co prawda właśnie na chorobowym jestem ale problemy nie z tym związane i muszę sobie z nimi sama poradzić. Z resztą jest nadzieja Dziękuję za miłe słowa dla torcików. Strażak wycięty z masy cukrowej, na leniwo w tym roku bo kupiłam gotową. Wydrukowałam sobie wyszperany w necie obrazek i na jego wzór wycinałam poszczególne elementy. Najtrudniejsze było barwienie bo zakupione barwniki nie były dokładnie takie jak potrzebowałam więc mieszałam. Niebieski okazał się błękitnym a ja potrzebowałam granatowego, na szczęście się udało osiągnąć coś przypominającego granat żmudne zajęcie, lepiłam to do czwartej rano. Zjedzenie zajęło dużo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Diano, jak to się nie załapałaś? Zdjęć nie widać? Tortów nie widze, zupkę z poprzedniej strony tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.02.2016 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Chyba coś mi picassa szwankuje chyba bo ja dziś również nie widziałam tortów, poprawiłam, może teraz nie znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.02.2016 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłam za niewielkie pieniądze taki oto podnóżek Dzisiaj nie wiem jakim cudem udało mi się zebrać w sobie i go troszeczkę przerobić. Latem wezmę się jeszcze raz za niego i przemaluję. Teraz troszeczkę za zimno, szczególnie że chora jestem, na dłuższe przebywanie w garażu. Poza tym przez garaż ledwo da się przejść odkąd wylądowały tam nasze świąteczne drzewka. Szlifowanie i malowanie w salonie sobie odpuściłam. W salonie prezentuje się tak Jutro postaram się o lepsze zdjęcia bo te wyszły bardzo kiepsko nawet jak na mnie. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.02.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) Obiecane zdjęcia w dzień Edytowane 24 Lutego 2016 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2016 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Nic nie widzę Zdjęcia podnóżka były i się zmyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.02.2016 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 A Ja widzę Dorcia, a czy ten podnóżek nie jest aby troche za wysoki ? Spojrzałam na godzine o której zamieściłas posty i aż uwierzyc nie mogłam, ze kot jak leżał rozwalony w fotelu wieczorem dnia poprzedniego, tak i nastepnego Coraz ładniej u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.02.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A ja też nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.02.2016 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nic nie widzę Zdjęcia podnóżka były i się zmyły A ja też nie widze Wstawiłam prosto z komputera bo coś picassa nawala Jednego dnia widzę zdjęcia innego znikają, nie wiem o co chodzi Mam nadzieję że teraz już będzie widać A Ja widzę Dorcia, a czy ten podnóżek nie jest aby troche za wysoki ? Spojrzałam na godzine o której zamieściłas posty i aż uwierzyc nie mogłam, ze kot jak leżał rozwalony w fotelu wieczorem dnia poprzedniego, tak i nastepnego Coraz ładniej u Was Dziękuję Aniu jeszcze wiele brakuje ale robi się coraz przytulniej. No właśnie nie wiem jak to jest że jedni widza a inni nie Podnóżek po tuningu jest ciut niższy niż był. Może rzeczywiście powinien być niższy, pewnie to bardziej taborecik niż podnóżek. Kocur nie leżał tak cała noc ale to ostatnio to jego ulubione miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Też widzę Faktycznie jest tak przytulnie A kot kołami do góry zgrany kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.02.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Teraz widze, super fajna metamorfoza, a w kocie zakochała się moja Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.03.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Też widzę Faktycznie jest tak przytulnie A kot kołami do góry zgrany kolorystycznie Dziękuję za miłe słowa. Kota mamy dłużej niż dom więc to wystrój jest do kota dopasowany. Z reszta każdy kto ma kota wie że to jego dom my tylko spłacamy kredyt. Teraz widze, super fajna metamorfoza, a w kocie zakochała się moja Ala Dziękuję Kocio to straszny miziak i nie da się go nie kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts