Doriko 04.10.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tu trochę lepiej widać. Do pochodzenia szafki miałam się nie przyznawać ale jak już zapytałaś to napisze. Jest to szafka wykonana na wymiar z płyty OSB pozostałej po robieniu podłogi na strychu. Pomalowana lakierobejcą w kolorze ciemny dąb. Wykonanie moje własne więc nie obyło się bez wpadek. Między innymi walnęłam jedną za dużo warstwę lakierobejcy i kolor nie do końca mi odpowiada. Chyba muszę się wyposażyć w pistolet do malowania natryskowego bo malować pędzlem nie potrafię a wałkiem mi się nie podoba. W sobotę postaram się zrobić zdjęcia w dziennym świetle bo te wyszły jakieś takie nieostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 A dlaczego nie chciałaś się przyznawać do zrobienia szafki i to tymi rencami? Powinnaś się chwalić! Jak ja bym się za coś takiego zabrała to pewnie wyszło by dzieło pijanego stolarza na psychotropach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.10.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 no i super wyszła. Popieram Mari - chwalić się, że tymi rencami!! ciekawa jestem jak będzie wyglądać wykończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Widzisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.10.2016 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Hehe, nie chciałam pisać bo obawiam się że nikt nic nie skomentuje bo nie będziecie chciał urazić uczuć stolarza artysty na psychotropach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.10.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 szafka tymi rencami - świetna, rozumiem, że jeszcze drzwiczki dołożysz?W każdym razie ta część łazienka wygląda świetnie. Piękne lustro!Czy umywalka jest na ścianie z kominem, czy po przeciwnej stronie? I pewnie drzwi masz bardziej na środku łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Jak widzisz, ociekasz zajebistoscia i twoja praca znajduje uznanie Wyszło świetnie choć przyznaję ze nie umiem pokochać OSB Co tam jeszcze dodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.10.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Dziękuje Planuje porwać się na szuflady jak tylko ogarnę ogródek przed zimą. Projekt cały czas się zmienia bo na początku miały być proste nóżki potem te co są ale grafitowe tak jak fronty. Nóżki prysłam na srebrno i kusi mnie by i fronty tak pomalować ale się obawiam czy mnie nie ponosi :/. Umywalka jest po przeciwnej stronie a drzwi rzeczywiście prawie na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.10.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Aniu ja tez nie kocham osb. Chciałam drewno ale po pierwsze nie mogłam znaleźć dechy szerszej niż 40cm a potrzebowałam więcej bo inaczej bidetki bym nie zamontowała. Jedyne szersze niż 40cm były blaty a to cholerstwo drogie jak cholera. Mężu nie pozwoliłby mi na experymenty na tak drogim materiale. Z założenia szafka miała być bardzo tania żeby nie było żal wywalić jak znajdę coś w czym się zakocham. Gdybym nie miała tej płyty w garażu to kupiłabym sklejkę ale że była to jest to co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeka 04.10.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Czy na boku szafki jest zamontowana bidetta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Rozumiem i nie musisz się tłumaczyć. Wytrzymalosciowo chyba jednak OSB lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.10.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tak na boku szafki jest bidetta podtynkowa. Trochę trzeba było się nagimnastykować żeby to zamontować ale jest i sprawdza się znakomicie. Tylko za długi wąż ma ale to pewnie dlatego że zazwyczaj jest montowana dalej od sedesu. Czy osb lepsze nie wiem. Bałam się żeby mi nie popuchło dlatego jest dokładnie zamalowana w każdym możliwym miejscu. Tylko jeden z otworów pod bidettę nie pomalowałam bo go nie przewidziałam i majster wiercił przed samym montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeka 05.10.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dziekuje za odpowiedz, podoba mi sie takie rozwiazanie. Tylko jak to zostało zrobione od strony technicznej? Zdjecie jest troche ciemne i niestety mało tam mozna podejrzeć. Jest mieszacz wody w ścianie a potem jakies rurki wężyki do tej części zamontowanej na ściance szafki do umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.10.2016 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Instalacja była przygotowana pod zwykłą baterię natynkową. Na rurach wychodzących ze ściany są zamontowane zawory takie jak przy baterii montowanej na blacie bądz umywalce. Podtynkowy mieszacz jest zamontowany w boku szafki. Do niego woda jest doprowadzona zwykłymi wężykami. Jak wróce do domu to zrobię dokładniejsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 05.10.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Pięknie Ci wyszła ta łazienka!!! Szafka w tym świetle wygląda na bardzo ciemny brąz - wygląda świetnie! Podobają mi się te szare maziaste płytki. Zdolna z Ciebie bestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 05.10.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Czy nad lustrem miał być kinkiet? Edytowane 5 Października 2016 przez sitoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 05.10.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Iskierko czy w kuchni masz płytki siena marrone? Przeglądałam Twój wątek i widziałam różne układy. Ostatnio wpadły mi w oko te płyty i chciałabym je ułożyć w części dziennej w jodełkę właśnie. Nie wiem tylko jak wyglądają z fugą? Masz gdzieś jakieś zdjęcia położonych płytek? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 05.10.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Iskierko czy w kuchni masz płytki siena marrone?...................... Oczywiście Doriko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.10.2016 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Pięknie Ci wyszła ta łazienka!!! Szafka w tym świetle wygląda na bardzo ciemny brąz - wygląda świetnie! Podobają mi się te szare maziaste płytki. Zdolna z Ciebie bestia. Dziękuję Czy nad lustrem miał być kinkiet? Tak miał być kinkiet ale wyszedł za lustrem. To jedna z wpadek wynikających z braku czasu. Niestety nie wszystko jest tak przemyślane jak być powinno. Iskierko czy w kuchni masz płytki siena marrone? Przeglądałam Twój wątek i widziałam różne układy. Ostatnio wpadły mi w oko te płyty i chciałabym je ułożyć w części dziennej w jodełkę właśnie. Nie wiem tylko jak wyglądają z fugą? Masz gdzieś jakieś zdjęcia położonych płytek? Będę wdzięczna Rzeczywiście płytki te były planowane do kuchni, jednak położyliśmy tam panele a płytki wylądowały w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 08.10.2016 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Obiecane zdjęcia bidetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts