joana_ 12.01.2018 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Pisała Doriko, że siostrom szyła. Zdolna bestia. Cieciorkę z puszki też jem jak orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Doriko masz bardzo ładną sypialnie! A z tym szyciem sukien ślubnych autentycznie mi zaimponowałaś! Dziękuję Co do sukien to one nie były takie klasycznie wypasione, raczej skromne bez fajerwerków więc i nie takie trudne do uszycia. zjadlabym ten chleb w pol godziny caly [...] Duży był i bardzo syty, choć na ciepło pewnie dałabyś rade wszamać spora część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Jeszcze nie bardzo jest co pokazywać ale jak się tak długo czeka to i taki stan cieszy. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=405028&d=1516032026 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=405029&d=1516032122 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=405030&d=1516032226 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=405031&d=1516032249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.01.2018 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Doriko, łóżeczko stanie na niebieskiej ścianie? Bardzo ładnie prezentuje się pokoik. Zatęsknisz za tą pustką, jak Antoś rozpierduchę zabawkową zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Tak na niebieskiej będzie białe łóżeczko. Pod oknem dachowym będzie białe łóżko, dla mnie do nocnego karmienia, a potem dla młodego jak podrośnie.Muszę jeszcze te naklejki pozrywać z komody. Była w pokoju Kuby ale dla niego mam inne meble a biała komoda będzie pasować do łóżeczka. Masz rację, co prawda jeszcze troszkę potrwa zanim zacznie robić bajzelek. Młody pół roku niedługo skończy. Pewnie szybciej niż myślę, czas tak szybko leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Bardzo fajnie, jaka to farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 jak to nie ma sie czym chwalic? bardzo ladnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2018 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 oczywiscie ze tak, zawsze cos zrobione i nowe i sliczne. a w ogole to bardzo ladne podlogi w tym pokoiku, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 No właśnie też zwróciłam uwagę na podłogi i na ładnie położone listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.01.2018 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Ślicznie A z naklejkami ostrożnie, żeby z farbą nie zeszły. W LM mają zmywacze, ale możesz naftą apteczną – nasączasz papierowy ręcznik i przykładasz, niech wsiąka. Potem łatwo zejdą z klejem i ślad nie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 albo zmywaczem z tesy ja go uwielbiam, schodzi bezblednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 A czym mogę zmyć z paneli kropki farby ceramicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Dziękuję Farba to śnieżka barwy natury, kolor chabrowa polana. Niestety jej wydajność słabo wypadła. Może to kwestia świeżych ścian. Farba podkładowa były malowane jednak potrzeba było wielu warstw żeby wyszło akceptowalnie. Panele to Dąb Alpejski krono Mamy je w całym domu poza sypialnią. A listwy sama osobiście przycinałam, przyklejałam i malowałam Na naklejki coś mam mam nadzieję że nie będzie potrzebne bo większość tego co moje dziecko nakleja dało się do tej pory odklejać bez problemów. Gorzej taśma malarska zbyt długo pozostawiona na oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Na stronie sklepu bym nie zwróciła uwagi na te panele, u Ciebie bardzo ładnie. Kurcze, muszę mojego wysłać na jakieś szkolenie z listew, u Antka dziś jeździłam z łóżkiem po pokoju, to widziałam, że jedna się już odkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.01.2018 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Taśmę malarską tym samym zmyjesz. Zdolna bestia jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek z Żar 15.01.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Dziękuję Panele to Dąb Alpejski krono Mamy je w całym domu poza sypialnią. A listwy sama osobiście przycinałam, przyklejałam i malowałam Na naklejki coś mam mam nadzieję że nie będzie potrzebne bo większość tego co moje dziecko nakleja dało się do tej pory odklejać bez problemów. Gorzej taśma malarska zbyt długo pozostawiona na oknach Czy mogę prosić o kilka zdjęć - najlepiej dużych powierzchni z tymi panelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2018 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Joanno a czym przyklejacie te listwy? Pestko, dziękuję i powiem ci że dziwna jestem ale lubię takie prace.Wiem że tym samym się czyści tylko zła jestem że trzeba to robić bo lepiej było się sprężyć i nie dopuścić by tak długo te taśmy tam były. Arku z Żar, zdjęć pewnie na moim wątku jest więcej ale tak na szybko znalazłam takie dodane w poście #58 i #698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2018 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Doriko - czy chcesz powiedziec ze sama na pile cielas?? czy meczylas sie recznie?? my tu nie przyklejamy, my przybijamy. Bo potem jak trzeba oderwac to pol sciany odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2018 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Z klejem też można niezły kawał tynku oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.01.2018 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 no wlasnie, nie mogliby wymyslec cos na kazde rodzaje scian zeby ich nie niszczyc? np. dzis M musial dwie odrywac zeby mu deski wlazly, jakby byly przyklejone - cala sciane bym musiala wymieniac bo wiadomo co by z tej papierowej sie zrobilo. Ale nawet przybita potrafi zerwac sciane - kolejne warstwy farb ktore wlaza w dziurki i "sklejaja" lstwe, jak sie nie odetnie najpierw nozem to leci warstwa za wartstwa i wcale nie jest latwo potem naprawic. Doriko kiedy malucha tam wpuszczasz na spanie? z w duzej czy juz sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts