pestka56 23.07.2019 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 On ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.07.2019 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Pestko byłam w ogrodzie na dachu biblioteki uniwersyteckiej ale mnie rozczarował. Znaczy się sam ogród ok ale spodziewałam się innych roślin. Coś bardziej nowoczesnego a tam dość tradycyjne nasadzenia miejskie. za to w części naziemnej bardzo podobały mi się łany liliowców i host. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.07.2019 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Ja dawno nie byłam, ale pamięta ładne nasadzenia wzdłuż schodów wodospadu. Fajne tez były wierzby strzyżone w sześciany na nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts