AndrzejM123 25.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam,Planuję zakup drzwi jak w temacie, Czy macie jakieś doświadczenia na temat tego modelu i możecie podzielić się opinią? Ewentualnie proszę o zaproponowanie przyzwoitej alternatywy za niewygórowaną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejM123 28.05.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Widzę, ciężko o opinie, czemu się nie dziwię, bo po przeszukaniu internetu widać, że ten model jest mało popularny. Ja w końcu zmieniłem wybór i zdecydowałem się na Delta Premium. Skrzydło grubsze i sprawia wrażenie solidniejszego. Drzwi są trochę droższe, ale posiadają wyższą klasę zabezpieczeń. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 I dobrą podjąłeś decyzję. Stalprodukt mnie nigdy nie chwycił za serce, a Deltowcy chociaż idą do przodu z produktami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts