exec 25.05.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Muszę się dobrać do zepsutej wentylacji w łazience, która siedzi ok 30cm wgłąb rury flex (czyli wentylator nie jest w kratce w suficie, tylko 30cm wgłąb rury). Myślałem, żeby wyciąć kawałek sufitu, tak, żeby dobrać się do miejsca gdzie jest wentylator i go wymienić. Pytanie tylko czy taki wycięty kawałek sufitu GK można potem z powrotem wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 25.05.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Pytanie tylko czy taki wycięty kawałek sufitu GK można potem z powrotem wkleić? Witam, jak wytniesz kwadrat,to wsadzisz np.dwa dłuższe profile,skręcisz z sufitem i przykręcisz do nich to co wyciąłeś.Siatka,szpachla,farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 26.05.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Zrób dokładnie tak, jak pisze Dziesiątka. Musiałem tak zrobić u siebie i myślałem, że jestem niezwykle pomysłowy z tym wkręcaniem profili, ale jak widzę to oczywiste rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts