Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem nowy na tym forum i mam nadzieję, że postuję w odpowiednim dziale. Chciałbym niedługo wymienić okna i pomału wyszukuję potrzebnych informacji. Jestem typem człowieka, który musi wszystko dokładnie sprawdzić, zanim się na coś zdecyduje. A niestety na oknach zbytnio się nie znam :( Więc może ktoś doradzi? Jakiego producenta wybrać? Na jakie okna się zdecydować? W Lublinie to chyba Vidok jest dość znaną firmą, nie? Ktoś może korzystał? Jakieś opinie?

Mieszkam w domku jednorodzinnym. Będę chciał wymienić na początek dwa okna - raczej na plastikowe ze względu na niższą cenę. Nie ulega wątpliwości, że cena jest dla mnie ważna, gdyż nie śpię na pieniądzach. Jeżeli będą potrzebne jakieś dodatkowe informacje, to chętnie napiszę.

No dobrze, ale jest ktoś na tym forum, kto faktycznie miał z nimi styczność? Czy można liczyć na jakieś rzetelne opinie, czy może jednak muszę popytać wśród znajomych? Poza tym ponawiam resztę mojego pytania z pierwszego postu - jakie okna, producent itp.

Poszukaj grupy budującej z Lublina, ja mam w całym wielkim domu te okna-ale nie mieszkamy i dom jest nieogrzewany.

http://forum.muratordom.pl/group.php?cat=4

Na tym forum o oknach dowiesz się wszystkiego-jest ono najżyczliwsze dla raczkujących :yes:

No dobrze, ale jest ktoś na tym forum, kto faktycznie miał z nimi styczność? Czy można liczyć na jakieś rzetelne opinie, czy może jednak muszę popytać wśród znajomych? Poza tym ponawiam resztę mojego pytania z pierwszego postu - jakie okna, producent itp.

• 2 years później...
Witam, jestem na etapie wyboru okien do mojego nowego domku i też zastanawiam się nad oknami z firmy Vidok . Widzę, że montowałaś takie okna w tamtym roku, więc mam pytanko czy montaż wykonywała firma z Vidoku czy jakaś zewnętrza firma, jak oceniasz okna i montaż ? Może ktoś jeszcze montował w ostatnim czasie takie okna to proszę o opinie.