Kamilmechanik 26.05.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witajcie, Miło mi przywitać się na forum, tym samym zaczynając ten wątek. Poniżej zdjęcie tytułowego problemu. Szukałem podobnych przypadków, lecz ciężko o takie przykłady. Pytanie brzmi, dać obróbkę żeby nachodziła na balkon pod płytkami ? Czy dach swoja drogą a balkon swoja...mimo, że jest tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 26.05.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Ja bym zrobił oddzielne obróbki. Łaty, blachobachówkę, rynnę zrównałbym z krokwią. Przed zamontowaniem obróbki na balkonie należy zeszlifować spadek o szerokości ok 10 na całym obwodzie. Nie ma wcinki w elewację i okap nieciekawy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilmechanik 26.05.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dzięki za podpowiedź Awieuro. Co do wcinki, niestety...w takim stanie kupiliśmy ten domek i teraz go szlifujemy. Diamentu nie będzie, ale własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 26.05.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Zgadza się, oddzielnie bo dach pracuje. Wytnij styro i zamontuj łatę lub deskę. Będzie do czego przytwierdzić wywiniętą papę i obróbkę.Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 26.05.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Budynek dość długo czekał na kupca. Długo też czekał na krycie docelowe. Został poddany liftingowi do sprzedaży. Okap źle wykonany jedyny plus to zastosowanie grzebienia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts