grzesław 26.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Witam serdecznie. Zamierzam wycyklinować parkiet i położyć matowy lakier. Tylko jaki? Słyszałem dużo dobrego o Trafficu firmy BONA ale jak za zboże... Może cuuuś innego? Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 26.05.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Popatrz na Firmy HartzLak lub Dulux są także dobre a cenowo będą bardziej atrakcyjne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bryku 26.05.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Słyszałem dobre opinie o lakierach Uno (Berger Seidle) i Bondex (Dyrup). Bryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesław 26.05.2004 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Dzięki. A ma ktoś może opinie o lakierach V33? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciampur 27.05.2004 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Jak to dom a nie np szpital czy dworzec to Dulux wystarczy .Nie ma sensu dawać taką kasę . Każdy uczciwy sprzedawca powie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 28.05.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 My mamy Traffic-a firmy Bona... i zastanawiam się, jak wyglądałaby nasza podłoga pod innym lakierem, skoro ten miał być super. Jednym słowem: jak coś spadnie (nie mówię o dużych ciężarach) - powstaje wgniecenie, widać też zarysowania. Podobno na piasek wnoszony na butach nie ma mocnych (każdy lakier się podda), ale czy w takim razie warto tak dużo wydawać na lakier?Chyba teraz (do domu) wybierzemy inny lakier...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 28.05.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Mi parkieciarz rzekł że kiedyś używał Bony, ale już nieużywa. Polecił SLC Oil-PUR60 (olejowo-uretanowy).Mnie się podoba, ale wolno schnie (tak z 10 dni, a na full -miesiąc) Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.05.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 co prawda jeszcze nie stosowalem lakieru Duluxa ale stosowalem najrozniejsze farby takze na zewnatrz, do drewna i scian. Nie zawiodlem sie. Do parkietu tez uzyje duluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts