leech 27.05.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Witam, czym najlepiej uzupełnić taki ubytek w ścianie? Jest to fragment zewnętrznej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanLucas 27.05.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Na mój rozum oczyścić, wyrównać zaprawą budowlaną, a potem zagruntować i nałożyć tynk. To ekipa montująca okna tak Ci zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.05.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja bym skuł kawałek elewacji zostawiając siatkę. Ubytek wypełnił zaprawą i zatopił w niej siatkę. Później klejem zaciągnąłbym po siatce z ubytku i z części odkutej elewacji. Dalej to już tylko elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanLucas 28.05.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 No, kolega chyba lepiej się zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.05.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Elewacje to nie moja działka, choć często Klienci proszą o przygotowanie pod elewację miejsca montażu drzwi. W ramach dogadania się zawsze coś mogę pomóc jak jest czas. Jakoś nie wracają Klienci ze skargami więc myślę, że chyba jest OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.05.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 grunt, klej do styropianu, podetrzec, grunt, zamalować. chyba ze ma byc cycus to putzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 30.05.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Tylko ja jeszcze mimo wszystko dałbym siatkę zatopioną w kleju dlatego, że bez tego może inaczej pracować i za jakiś czas problem może powrócić.Kawałek nie jest duży ale zawsze lepiej robić naprawę na 100% aby o niej zapomnieć, a nie wracać za rok czy dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts