JolaF 26.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Kaliszacy odezwijcie się czekam na pozwolenie na budowę może polecicie jakiegoś zdolnego murarza do ścian 3W Pozdrowienia dla całego Forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Witam ponownie trochę po nie wczasie i jak z pozwoleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JolaF 26.08.2004 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Wszystko już mam teraz "walczę" z wodociagami a murarza nadal brak tych co przepytałam to chcą lać ławy do gruntu! dziś mam nastepne spotkanie może to będzie wreszcie ten? Magi Ty pewnie już na ukończeniu życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.08.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Trzymam kciuki Wykończona to na razie ja jestem zbieram siły na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaj 06.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Czesc ziomkowie kaliszanie- witam, witam w milym gronie budujacych.Magi mamy podobny domek- moj tez parter w ksztalcie litery L, ale ty duzo dalej, ja w tym roku zrobilam ten nieszczesny WIELKI dach i scianki dzialowe w srodku, moze beda jeszcze okna, ale najpierw musze sie troche zregenerowac finansowo.Pozdrawiam ASAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.09.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witamy, witamy Budowa w Kaliszu czy gdzieś w okolicach? Po tym dachu to można się wykończyć finansowo ale nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts