HansKlopss 27.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dzień dobryCzym pomalować / zabezpieczyć słup oraz jętkę, które są w łazience? W grę wchodzą preparaty, które można nanosić pędzlem. Macie może Państwo jakieś propozycje? Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakuboski 27.05.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dzień dobry Czym pomalować / zabezpieczyć słup oraz jętkę, które są w łazience? W grę wchodzą preparaty, które można nanosić pędzlem. Macie może Państwo jakieś propozycje? Jurek Ja proponuje ze swijej strony najpierw zaimpregnować drewno bezbarwnym impregnatem przeciw grzybom i pleśni. Nastepnie kilkakrotnie zaolejowac drewno dobrym olejem 3 warstwy powinny wystrczyc. i zainwestuj w profesjonalny olej np. OSMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianW 06.06.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja dawałem penetrin altaxu i następnie 3 warty oleju altaxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
york18 10.06.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Poleciłbym zdecydowanie, do takich warunków jakie sa w łazience Le Tonkinois. Najpierw podkład Le Tonkinois Bio Impression Huile a potem Le Tonkinois Vernis. Odsyłam do strony http://www.tonkinois.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikas25 25.06.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ja zastosowałbym olej firmy Bona - Bona Indoor Wood Oil. Dobrze się rozprowadza i zabiezpiecza, plusem jest to, że nie czuć go w ogóle rozpuszczalnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts