bresio 28.05.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Czy płytę/przejście dachowe na kominie trzeba jakoś uszczelniać?Chodzi mi o połączenie przejścia dachowego z murowaną częścią komina, w którym siedzi wkład. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat uszczelnienia tego fragmentu i czym to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 29.05.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Czy płytę/przejście dachowe na kominie trzeba jakoś uszczelniać? Chodzi mi o połączenie przejścia dachowego z murowaną częścią komina, w którym siedzi wkład. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat uszczelnienia tego fragmentu i czym to zrobić. nie ma potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominy 01.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 uszczelnić od deszczu i śniegu należy abyś nie miał roztopów w domu na suficie przy kominie. chyba o to Ci chodzi co na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts